Gizom Merhaba anneler 46 günlük bebegim var sürekli burun tıkanıklığı oluyor nasil önüne geçeriz bunun yaa :( tam geçti derken tekrar başlıyor
Bebegimm1 Gizom otribebenin setini alin burnunu duzenli temizleyin mutlaka cnku tek nefes aldigi yer burnu agizdan almasini bilmiyorlar hatta duştan sonra alirsaniz daha kolay oluyor icindekiler banyoda yumşuyor
pazartesisendromu Gizom iyi geceler.Biz hep yaşadık şuan yine tıkalı.Dr ların söyledikleri odanın ısısı?giydiği kıyafet terletmesin,nem çok olmasın.burnunu hergün temizliyorsunuzdur illa ki.
pazartesisendromu Gizom her gün duş aldırıyordum ama şuan kış evinizin ortamını bilemiyorum ama duş ile iyi yumuşuyor
Busraaa333 Gizom canım o zamanlar bizim de olmustı kendi kendine geçiyor sanırım biz sürekli xlear damlatıyorduk dokotrumdemştli. Yavaş yavaş geçti
Busraaa333 pazartesisendromu evet cnm aynı şekilde alerji şurubu da vermişti acil doktoru kendi doktoruma sordum hemen bırak alerji için şurubu demişti bıraktık. 3 aylık bebege uyun değilmiş anlamadım