DerenAsel Bebeğim 5 aulık ve dönmüyor bu normal mi ? Egzersiz yaptiriyprum donerken yardimci okuyorum ama bir türlü kendi basina dönemedi.
Mavisim DerenAsel benimde ikizlerim 4 ay 10 gunlukler bitanesi uzanifken kendini kaldirmaya calisiyo digerinde oyle bi caba bile yok asla donmeyecekler gibi geliyor
Si_se_ta_be DerenAsel Benim ki 6 aylık olacak 10 gün sonra hala dönmedi birşeyleri de alıp tutamıyor biberon falan da tutmuyor.
Umay3840 DerenAsel canm bnmkı 6 aylık bugun döndük ilk kez demek zamanı var sen olabıldiğince yüz üstü koy
Es1345- Benim kızımda 5,5 aylık tam dönmüyor bedenini yarıya kadar yan çeviriyor devamı gelmiyor bekliyoruz bakalım döner elbette
Zey66 Merhaba canım benim kızım çok hantal bı bebekti ta 7 açıkken döndü 9 aylıkken emeklemeye ne basladi çokta canını sıkma bence her bebek farklıdır
Sldmrt DerenAsel yere yatırın oyun halısı alın bişrylere uzansın etrafına çıngıraj peluş oyuncak yada sevdiği ne ıyuncak varsa koyun dönüp uzanmaya çalışır teşvik eder böyle şeyler
Mucizemsin21 DerenAsel sağa sola dönüyor mu canım benimkide 5 aylık yüzüstü dönmeyi bırak sağa sola dönmüyor 😏