Gamzeuzmay Bebeğim 30 haftalık dogdu 40 haftayı doldurunca çıkardık hip 1 mama kullanmaya başladım ama kilo kaybı yaşamaya başladı şimdi de sma comfort mamayı öneriyorlar kullanan anneler varmı memnunmusunuz
Ayseege6156 Gamzeuzmay biz kullanıyoruz 1 sene olucak neredeyse çok memnunuz biraz pahalı ama içeriği çok iyi 👌🏻
Mammamiaa_ Gamzeuzmay yoğunbakımdayken aptamil prematil verdiler 3 gün. Yine de doktora sorun. Çıktıktan sonrada Aptamil önerdi ama ihtiyacımız olmadı.
Gamzeuzmay Mammamiaa_ söylemiyorlar işte bi mama önerin dedim mama öneremiyoruz diyolar bende ne alıcam şaşırdım valla
Mammamiaa_ Gamzeuzmay ama aptamil prematili de sürekli kullanamazsınız sanırım yoğunbakımda ve çıkınca 3 aya kadar diye duydum. Normal aptamil ya da Sma comfort dedikleri gibi.
bal_kizin_annesii Gamzeuzmay bize doktorum kendisi yazmıştı sma reçeteli şekilde bebeğim sarılık olunca, maalesef geri sma comfortla devam etmek zorunda kaldık
Aleyna_nur19 Ben ilk aptamil kulanıyordum aşırı gaz yaptı hipp e geçtik ve cok memnunum her bebekte farklı oluyor tabiki bebelac da cok önerdiler mesela
Busraaa333 Gamzeuzmay cnm bence aptamil 🌸 kotu yorumlar vardı o yüzden hipp almıstık ama ne kilo aldırdı ve aşırı gaz yaptı. Aptamile hem kilo salımı oldu şükür hemde hiçbir sorun yaşamadık gaz vs
Gamzeuzmay Busraaa333 aynen öyle kilo aldırmadı gaz da yapıyor gaz damlası kullanıyorum bakalım ya sma yada aptamil alıcam
Gokcesraksu Gamzeuzmay kızım doğduğu günden beri sma comfort kullanıyorum sindirmesi kolay olduğu için ama zor bulunuyor ve birazda pahalı
Gokcesraksu Gamzeuzmay doğrudur canım ben diğerlerinin fiyatlarını çok bilmiyorum tabi hiç değiştirmedik çünkü sma Comfort 92₺
DurununAnnesiiii Gamzeuzmay aptamil bizde kabıZlık yaptı. sma kullanıyorum memnunum beneğimde seviyo içiyor
cansuali Bebelac Gold kullanıyorus memnunuz gaz sorunumuz nda olmadı fakat bebekten bege fark var aptamil denedim bebeğim sevmedi onu . Denetip denimlemek gerekiyor
bal_kizin_annesii Gamzeuzmay ben kullanıyorum çok memnunum ama heryerde çok kolay bulamıyorum maalesef içeriği ve kilo alımı çok güzel
bal_kizin_annesii Gamzeuzmay Emziriyor musun anne sütü de alıyorsa sma optipro öneriyorlar emziriyorsanız comfort