Milam16 Merhaba anneler. Bebeğim 2 ay 6 günlük 2 gündür uyurken cok sıçrıyor neden olabilir ne yapmam gerekiyor
Gamzeylcnr Milam16 benimkide çok sıçrıyordu ben yüzüstü yatırmakta çözüm buldum ve bebeğim çok rahat etti
MerveAtalay Milam16 benimkide sicriyor ciglik cigliga morarana kadar bagiriyordu nazar korku duasi uazdirdim uzerine taktim surekki de okudum cok sukur 1 ay once gecti
Eminer Deletedmom136 boyle yapinca sıcrar mi benm bebegimde 19 gunluk sicriyo ve aglayarak uyaniyo bazen
Deletedmom136 Oglsm evet onu yapmayı bırakın bi süre sonra azalır muhtemelen benim kızımda da oluyordu çok sık yapıyoduk bi de biz
Milam16 Deletedmom136 zaten hoplattıgında korkuyor ama eşim alışsın diyo ama bunu söylicem cok teşekkür ederim 😊
Milam16 Gamzeylcnr ama yüzüstü ya nefessiz kalırsa hep basında duramıyorum ki evin işlerini yapıyım istiyorum uyurken
Gamzeylcnr Milam16 iki üç kere ben baktım kafasını çeviriyor mu diye. Kafasını kendisi sağa sola yatarken çeviriyordu onun için yatırdım. Bebeğiniz büyümüş bence artık çeviriyordur kafasını