Minikbirbeyannesi Bebeği süt alerjisi olan anneler var mı ? Alerjisini ne zaman ve nasıl anladınız, belirtileri neler, ne yaptınız, doktorunuz kalsiyum takviyesi önerdi mi ?
PirayeMom Minikbirbeyannesi günde 4 kere üstüne başına geçecek kadar sıvı kaka ki bez bile çekemiyor o kadar sıvı ve mamadan sonra sürekli kusma
Elif3435 Minikbirbeyannesi bizim de huzursuzluk mukuslu kaka hatta azıcık kan gördüm. İshal karında gurultu. Gaz sancısı gibi sancı vardı. Fışkırarak Kusma. Diyet yaptım. Süt ürünleri yumurta dana eti kuruyemişler kestim düzeldi şükür. Ama çok dikkat edin paketli Gıda da yok. Ekmeklere de dikkat edin süt giriyor. Şimdi 4.5 aylığız düzeldi şükür. Diyete hala devam ediyorum. 5 aylık olunca yavaş yavaş açacağım. Ama bi ara yumurta deneyeyim dedim hemen tepki verdi bağırsaklar. Çok dikkat edin.
Minikbirbeyannesi PirayeMom Merhaba. Alerjisini ne zaman ve nasıl anladınız, belirtileri neler, ne yaptınız, doktorunuz kalsiyum takviyesi önerdi mi ?
Minikbirbeyannesi PirayeMom Bizim de üzerimize geçiyor sık sık çiş ve kakamız ben de bez sızdırıyor diyorum, kusma normal emdiği süt gibi mi yoksa kesik kesik mi oluyor ? Diyet mi yapıyorsunuz ?
Minikbirbeyannesi PirayeMom Bizim 36 günlüğüz daha acaba acele mi ediyorum alerjisi var mı anlamaya çalışıyorum yüzünde hep sivilce gibi şeyler çıkıyor emzirmeden sonra, doktor alerjisi olabilir iki aylık muayenede bakıcaz diyet önerebilirim dedi
PirayeMom Minikbirbeyannesi ben de öyle sandım en son premium care aldım o da aynıydı meğer sorun kızımdaymış. Normal kusma. Ama bi mamadan sonra rahat 6 7 kere kusuyordu. Mama kullanıyoruz
PirayeMom Minikbirbeyannesi o zamana kadar siz yine de diyet yapın bi kendiniz gözlemleyin süt ve süt ürünlerini yumurta dahil bir hafta kesin
Minikbirbeyannesi PirayeMom Yapıyorum 3. günüm ve yüzü düzeliyor gibi yeni bir şey çıkmadı mesela yüzünde ama yumurta kesmedim. İkisi birlikte mi oluyor ?
PirayeMom Minikbirbeyannesi yumurta da alerjik onu da kesin daha sonra düzediğinde sadece yumurta yiyerek başlayın tekrarlarsa alerji
Elif3435 Esraari evet yeşil kaka çoğu zaman devam ediyor. Ama ilerde sabredin sarı renge dönüşecektir. Yeşil kaka ön sütü çok alınca oluyormuş bilimsel olarak. Ama yeşil kaka normaldir önemli olan sümüksü yapıda olmasın
Elif3435 Minikbirbeyannesi evet alıyorum. Doktorum günde 1000 mg kalsiyum önerdi. Eczaneden aldık. Sonra internetten sipariş ettim.
Elif3435 Esraari çok sabırlı olun ben de 3 aldır diyetteyim daha yeni düzeldi gibi. 4 ay 19 günlük. Ama çok dikkat edin süt ürünü giren hiçbir şey tüketmeyin. Tavuk da yapıyor ona da dikkat edin. Dışardan hiçbir şey yemeyin