ZHE Asla ama asla söz dinlemiyor canı isterse dediklerimi yapar sesleniyoruz cevap vermiyor duyduğu halde oyuncak vs etkinlik kitaplarıyla oynar öylece kalır asla toplamıyor ceza da versek aynı genel cocuklar mı böyle acaba yoksa sadece benim oğlum mu 🤦
CatBoy ZHE Asla söz dinlemez, sadece dağıtır, beraber toplayalım dediğimde yorgunum sen topla der, kendi kendine oyun oynamaz beraber oynayalım ister, çok yemek seçer.
Anne_bali ZHE ayy bu bence benim oğlum 🤣4 aylikta bir kızım var çıldırmak üzereyim..o oyuncaklar günde 638585 dağıtılır ve asla toplamaz.asla tek oynamaz hep benimle birlikte birşeyler yapmak ister. Bebekte var Yaşına uygun eglenebilecegi güvenilir bir kreş bulursam vericem az enerjisini atsın
ZHE CatBoy aynen sürekli sinirli bağırıyor kızıyor ne yapacağımı şaşırdım üzülüyorum oğlum için harfleri sayıları hepsini biliyor yetersiz hissediyorum kendimi
Mom4565 ZHE bu onu daha da hircinlastirir. Bı piskolog söylemişti cocuguklarda bu durum yada hiperaktif deriz ya yerinde durmaz şımarık deriz aslında öyle değilmiş tüm derdi dikkat çekmek beni görün dermiş. Aceba sıkılıyor mu cocugunuz?
ZHE Anne_bali keşke bende bulabilsem 1 yaşında kardeşi var yalnız bırakamıyorum üstüne çıkıyor sıkıştırıyor ne yapacağımı şaşırdım
Mom4565 ZHE herkes soğuk olduğu için çıkmıyoruz diyor ama doğru değil bence . Ben Avusturya da yaşıyorum ve neredeyse 12 ay kış mutlaka yağmur yağar - lerde hava su an ben Dogdugundan beri sabah duş aldırıp dışarı çıkarım hiç birşey de olmaz. Sıkılıyordur yani oyuncakla bı yere kadar oynar tüm gün oynayamaz ki bence çıkartın disari
ZHE Mom4565 kardeşi de var 1 yaşında 2 sine birden bakamam ki bu pazar gubu var babasıyla dışarı çıkar gelir
Mom4565 ZHE benim de 2 tane 😊 vallah sabah 5 de kalkarım 7 ye kadar temizligim biter yemeğim hazır olur sonra çocukları kaldırırım duslarini yaptırıp karınlarını doyururum ver elini dışarı 😂 günde en az 3 kez cikarim ben .