renkliruya Merhaba güzel anneler..oğlum 20 gün sonra 1 yaşına girecek..1 yaşından sonra hemen bal verdiniz mi? Yada ne zaman vermeye Başladınız?
Thesra renkliruya Hemen vermedim 13 aylıkken verdim ilk gün yarım çay kaşığı ertesi gün bir çay kaşığı derken çoğaltarak verdim😌
Sareem renkliruya 11 aylık benimkide ilk defa dün akşam üzeri az bi çambali cay kaşığıyla verdim ama üst damaga yapıştı sevmedi 😂kavanoz mama kabina yogurt koyup 1 çay kaşığı balı da dolu dolu koydum mis gibi yedi
G_ADAN renkliruya bende 10 aylıkken süte başladım ilk zamanlar sade verdim sütü sıkıntı çıkmadı şimdi 10.5 aylık kızım artık ballı süt veriyorum 150 cc sütün içine yaklaşık 1 tatlı kaşığı koyuyorum, 😊✌️
renkliruya Sareem Teşekkür ederim.. 💙 afiyet olsun kuzuya.. 😃 G_ADAN Anne sütü aldığı için ekstra süt vermiyorum.. Ama yoğurtlu bal deneyebilirim 1 ay sonra.. Teşekkür ederim.. 💙
TospikDefneninAnnesi renkliruya bence doktorunuza danışmalısınız. Doktor görüşü önemli. Sonuçta 1 yaşından önce verilmemesi gereken tehlikeli gıdalardan biri. Bir anne bebeğinde sıkıntı yaşamadı diye sizinde sıkıntı yaşamayacağınız anlamına gelmez 🙈.
Deletedmom115 renkliruya 1 yaşında şuan ama daha vermedim verirsem de önce yarım çay kaşığı vs diye artırırım yada sütüne katabilirim