Tazeanne00 Benım oglum bugun toplasan 3 4 saat uyudu suan uyumamak ıcın direniyor sızce neden uyutuyorum arkamı donuyorum uyanıyor
Prettymom Gazı olabilir mi?🤔 Yenidoğan bebekler hep böyle galiba benim kızım da 1 aylık dün gece doğru düzgün uyutamadim bu gece çok rahat uyuyor belli bir düzenleri olmazmış zaten.
Tazeanne00 Prettymom cıkarıyoruz canım alttan usten cıkarıyoruz ama uyumamak ıcın direniyor canım senın de oyle mı
NinovaLemi Gazı olabilir, kokunuzu arıyor olabilir. Yavaş yavaş düzene girecek ama yine de arada bir böyle ağlamalar uyumamalar olacak
Tazeanne00 NinovaLemi canım alttan usten hepsini cıkarıyoruz ama boyle direniyor uyumak ıcın gece zor yatıyor sabah ta erken kalkıyor we yatmıyor 🤦♀️herkes 40 cıkana kadar boyle dır dıyo
Prettymom Tazeanne00 böyle böyle dün gece 3 te uyandı en son 6′da ağlıyordum artık eşim kalkıp uyutmaya çalıştı 😄 emzik vermek istiyorum en azindan biraz daha uzun yatsin diye tutmuyor. Bir tanesini tuttu onu da gece ağzından düşürüyor geri ağlamaya başlıyor. Saat başı illa uyanıyor ve meme istiyor. 40′ı çıkana kadar dayanmaya çalışıyorum bakalım değişecek mi düzene girecek mi. Ama bence 3. Ayına kadar böyle gider.