SeninAnnenBirMelektiYavrm Malum pazartesi 😄 gelin azcik gaz verinde diyete basliyim ya yada yarin baslayacak olanlar varsa beraber yapalım hiç yapasim yok çünkü benim ama 6 7 kilo fazlam var. Yaza görümcemin oğlunun sunneti var fit olmam lazım 😂😂
Deletedmom454 SeninAnnenBirMelektiYavrm Ayy benim de başlamam lazım en azından ramazana kadar bi 10 kilo versem her ramazan standart bi 10 kilo da o zaman gidiyo oğlumun doğum gününde güzel bi elbise alabilirim
Adababy SeninAnnenBirMelektiYavrm ay valla çpk güzel aralıklı oruç yaptım bundan 1 ay önce. 67 kilodan 57 de takılı kaldım biraz ara vereyim diye bıraktım . Şimdi ilk zamanki azimi göremiyorum kendimde ya
Taze1mom SeninAnnenBirMelektiYavrm ben diyetisyen desteği ile 6 haftada 7 kg verdim, tavsiye ederim 🥰 Doktorum dyt vuslat bakay 💕 Fiyatları da çok uygun sosyal medyanız var ise ulaşabilirsiniz ☺️
SeninAnnenBirMelektiYavrm Deletedmom454 ay ne güzel olur. Ramazan benimde planlarım arasında ama 10 kilo veremiyorum ya
Deletedmom454 SeninAnnenBirMelektiYavrm Ya ben ramazan da çok kilo veriyorum çünkü bi ramazanı tamamen aç tutuyorum diyebilirim 2 sene önce ramazanda 20 kilo vermiştim doktor bana sende bi problem var bu nasıl olur diye sormuştu
Deletedmom454 SeninAnnenBirMelektiYavrm İyi değil bunu bende biliyorum ama normalde de gece yemek yemekten nefret eden bi insanım bu yüzden sahurda hiç bi şey yemeden öyle etrafı izler yatarım sonra iftara kadar artık iyice migren tutar beni bu seferde baş ağrısından miğdem bulanıyo 2 zeytin 1 bardak su sofradan kalkıyorum eee ne olcak böyle aşırı kilo veriyorum her ramazan bu yüzden eşimle bi kavga ediyoruz insanlıktan çıktın yine az bi şeyler ye yoksa öleceksin diye kavga ediyo benimle
SeninAnnenBirMelektiYavrm Deletedmom454 Çok uzun tutuluyor gerçekten ama geri geliyor artik. Birde sicaklara geliyordu ya çok zordu gercekten. Benim migrenim yok ama yine baş ağrısı yapiyordu
Deletedmom454 SeninAnnenBirMelektiYavrm Çocukluğumdan beri böyleyim ben ama bu ramazan buna ihtiyacım var gibi çünkü doğumda aldığim kiloları hiç veremedim üstüne almadım ama yinede fazla bi 25 kilo kadar versem gerçekten çok rahatlicam