GiybetReis bertn cok isim var öyle bulamadım ama link atmanız mümkün mü? Kusura bakmayın ugrastırıcam sizi
bertn GiybetReis https://www.facebook.com/GuncelAnne ben Facebook ta takip ediyorum isterseniz burdan bakın profile falan intstadan da bulursunuz dr Elif Pınar Çakır ismi
Babybloom GiybetReis canım almadım ama daha pastel tonlu diye duruwoods’u favorilemiştim zamanında🤷♀️
GiybetReis Babybloom sanki trendyolda gördüm o magazayı. Favorilemediysem kesin aliwooden daha uygundur😅 Şimdi girdim baktım az içerik varmış duruwoodsta. Ben hepsi aynı magazadan olsun renkleri bir tutsun diye düşünüyorum. Renkleri öğrenirken daha kolay olur diye😊
GiybetReis lanadelmiyav ya bakayım🌸🌸 amazondan hiç alışveriş yapmadım ne kdr zamanda gelir? Yabancı alışveriş sitesi dimi galiba o da . Hiç bi fikrim yok kullanmadım da.
lanadelmiyav GiybetReis Ahşap Pastel Waldorf Eğitici Bloklar Üçü Bir Arada https://www.amazon.com.tr/dp/B096CWP14Z/ref=cm_sw_r_cp_api_glt_i_CCXZ20ZXNQYYWWMTW7P7 Canım ben Ege’nin birçok şeyini kitap vesaire gibi, hep buradan sipariş ediyorum. Kargo süreci 7-10 günü buluyor. Çok memnunum.
GiybetReis lanadelmiyav ya uygunmuş baya. Peki amazon yurtdısından mı geliyor? Gümrük takılma vs seyleri yaşamak istemediğim için o siteleri tercih etmiyorum pek. Wish te cok iyi şeyler varda işte..
GiybetReis lanadelmiyav kuzum trendyoldada buldum aynı satıcıyı. Teşekkür ederim. Ben bizim bebişe 1 yaş hediyesi olarak alacagım. Ege beyin suan ilgisini cekiyor mu?
Marjinal_Anne2 GiybetReis ben dolaptan almıştım gökkuşağı olanı ama ahşap aldık kendimiz boyamak için kzım öyle daha çok seviyor birini boyadık falan , ama artırmak istiyorum bende bakıyorum bu aralar 🙏🏻 Özellikle adam ağaç sembolik olanlara 😍
lanadelmiyav GiybetReis hayır canım gümrük işlemleri onlar hallediyor.(gümrüklü bir durum varsa eğer) Ayrıca aldığın ürünün satıcısı yurt dışında değil canım. Yani Trendyol gibi düşünebilirsin aslında🌸
GiybetReis Marjinal_Anne2 aliwooden dan alıcam galiba ben ya. Bakın isterseniz. Çünkğ çeşit diğer sitelere göre daha çok. Ben bide renkler aynı tonda olsun istiyorum. Hepsini farklı sitelerden tamamlarsam mutlaka farkı olacaktır diye
Marjinal_Anne2 GiybetReis yaa bakayim bende , bende pastel tonu seviyorum ama birinde görmüştüm kendi de boyar tarzı bir fikri , çok hoşuma gitmişti, hemen bakayiö o siteye ya🙏🏻🌺
lanadelmiyav GiybetReis Ege bayılıyor canım bu tarz şeylere. Zaten waldorf yaklaşımına uygun ilerledik hep oyunlarda nesnelerde vesaire. Seveceğini tahmin ettiğinden bir hevesle sipariş etmiştim😻
GiybetReis egelsenkonuss trendyolda buldum aynı satıcıyı ama aliwooden daha uygun kalıyor yine😊 kendi sitesiyle trendyol arasında da 30tl gibi fark var
Valeria GiybetReis fiyat kalite oranını bilmiyorum ama çeşit çok diye kaydetmiştim bu satıcıyı; https://ty.gl/ua3vxlo7ou
GiybetReis Valeria aliwooden kendi sitesi cok daha uygun , dilerseniz bi bakın. Gönderdiğinize baktım şimdi tesekkur ederim🌸
GiybetReis lanadelmiyav Tesekkur ederim kuzum. Bende hep ahsap alıcam diye diye alamadım bi türlü. Bizim ailelerde sürekli bebek peluş hayvanlar felan aldı. Derken öyle kaldı benim bu hayalim. Ama kaldırcagım cogu oyuncagını bi rafa..
DenizSerap Ben zamanında trendyoldan almıştım ❣️ Amazon’dan gelme sürecini bekleyememiştim eğer sabırlı biriyseniz Amazon’a bakın derim i.
lanadelmiyav GiybetReis canım hayır çabuk geliyor amazonda. Ben daha önce kitapta sipariş ettim bir haftayı bulmadı gelmesi