Nkjggbkl Büyük tuvaletimi yaptım silerken arka tarafımdan baya bir kan geldi umursamadım normaldir belki diye normal kendi kanamam bile azaldı akıntı renginde geliyor artık 1 2 saat oluyor öyle kan geleli şimdi ise çok kötü sezeryan yerim ağrıyor
alchn Nkjggbkl hiç merak etme canım aynısı bendede oldu o kadar korktum ki hatta ağlamıştım neden ordan kan gelir diye meğerse bebek bağırsaklara baskı yaptığı için çatlak oluyor mus doktor bir krem verdi geçmişti
saripapatyam2 Nkjggbkl makat çatlağıdır.. Doğumdan sonra çok sık karşılaşılır maalesef.. normal Doğum sezaryen farketmeksizin 🙁
Nkjggbkl Efna 2 3 gündür yapamıyordum tuvaletimi benimde aklıma o geldi o an ama sezeryan yerim neden ağrıyor
Yeniaanne Nkjggbkl ondan olmuştur doğum sonrası oluyor kabız olmamaya dikkat edin ağrı da yapar sezaryen yerinde
Bir_prens_bir_prenses Nkjggbkl hemoroid olabilir zorladıysanız yani ıkınma olduysa ondan ağrımıştır sezeryan yerin
Nkjggbkl alchn sezeryan yerine flan bir hasar bişey olmadı dimi korkuyorum çok keşke normal doğum olabilseydi diye ağlıyorum saatlerdir
bireylulannesi Nkjggbkl bende de olmuştu endişelenecek bir şey yok 🌸 yine de doktoruna yazarsan daha sağlıklı olur
Nkjggbkl bireylulannesi yaZdım doktorumada doğumda galiba daha cevap vermeyince buraya yazmak ta istedim
bireylulannesi Nkjggbkl bu kadar endişe etme korkma lütfen Allah’ın izniyle bir şey olmamıştır çoğu kadının doğumdan sonra yaşadığı bir durum dediğim gibi bende de oldu bire bir
bireylulannesi Nkjggbkl henüz çok yeni senin arada öyle ağrılar yaşaman normal en ufak bir şeyde korkup stres yapma lütfen 🌸
Feyyyzza Nkjggbkl valla kuzum şöyle söylim ben sana benim kızım 10aylık. Benim hala daha ani Hareketlerimde sezeryan yerim aciyor. Yüksek biyere uzaniyim yanıyor. Doktora gittim kontrole geçen ay bi sıkıntı yok bunlar normal daha yeni sayılır yaran dedi. Yani seninki cok cok yeni normal yani bunlar. Ahh ahh annelik cok cok cok zor.