Faji Merhabalar. Ssvd başlığı çok gördüm fakat doktor tavsiyesi çok göremedim. Benim ssvd destekleyen doktor ve hastane ismine ihtiyacım var. Tecrübelerini yazanlar olursa çok sevinirim. İstanbul Avrupa yakasında olursa daha da sevinirim 😀
Ummuscetinkaya Faji konu hakkında bilgim yok fakat ayseebe var baya ünlü bir ebe kendisi İstanbul’da ssvd yaptırıyor ve doktor tavsiyesinde bulunuyor. İsterseniz bi takip edin
Asuyar Faji z.kamil ssvd yapıyor. Yanlız kağıt felan imzalatıyorlarmış herhangi bir ölüm kalım vs sorun olursa sorumluluk sana ait. Normal doğum yaptım orda, biri ssvd yapıcaktı o demişti
Tugceeek Detaylı bir bilgim yok fakat İstanbul içiyse Zeynep Kamil i ssvd yapıyor diye biliyorum doktorları hakkında da bilgim yok maalesef
Tugceeek Tazeanne0134 Ben de ssvd yaptırmak istediğim için araştırmıştım hatta bir tek İstanbul’da orasının kabul ettiğini duydum araştırmak lazım tabi
Tazeanne0134 Tugceeek aaaa gerçekten mi bilmiyordum bende ssvd istiyorum inşallah ama Adana’da doğum yapacam inşallah inşallah sağlıkla gelsinlerde