Pelin05 Kızlar kullanan var mı oğlum için almayı düşünüyorum ama kar yağdığında da giyilir mi bu botlar yağmur çizmesi olarak geçtiği için bilemedim kayar mı altı felan kar da
Beycaamommy Pelin05 çok tavsiye etmem ne sıcak tutuyor sırf görüntü fiyatına değmez pişman oldum denebilir
Loreyli Pelin05 igordansa gerçek bir kar botu almanızı öneririm. Ben oğluma buckhead aldım çok güzel su geçirmiyor, içi de yünlü ayağı sıcak tutuyor. Karda giydi bugün. Hiçbir sorun yaşamadık
Meyracukurmaraz Pelin05 Pelin05 kusura bakmayın bildirim gelmedi görmedim yiğenime aldım o kullanıyor karda yağmurda hep onları giyiyor çok da memnunlar 3 yaşında 2 yaşında da giyiyordu
Pelin05 Loreyli ya evet doğru diyorsunuz ben de bi heves ettim ama artık her şey çok pahalı yağmura ayrı kara ayrı alamıyoruz 🤷🏻♀️ Peki kalıpları nasıl tam mı
Loreyli Pelin05 kalıp tam mı onu bilmiyorum çünkü oğlum 20 numara giyiyordu. Aldığım modelin de en küçük 21-22 numarası vardı, kalın çorapla giyer diye aldım. Şimdi hafiften büyük gibi ama sıkıntı olmuyor rahatça yürüyor
Prensescilek Pelin05 ben iki tane aldım bi tane H&M den digeri de mammaramma diye bir bot .ikisinden de memnunum ama igorlarin da görüntüsü cok hoş ya 😄
Pelin05 Prensescilek ya evet igorun görüntüsü çok cazip geliyor aslında vicco da çok iyi iş çıkarıyor Zara’da beğendim bi kaç model ama emin olamıyorum 😅