PirayeMom SeninAnnenBirMelektiYavrm ömrü boyunca zaten yemek yiyecek. Şimdi senden ne alırsa kardır. Ayrıca ek gıda dönemi bi süre güzel bi süre sonra yok blw yok ağzını açmamalar derken sinir krizine sebep oluyor bazen. Acele etme :)
SeninAnnenBirMelektiYavrm PirayeMom evet cnm zaten 4 yaşında bir kızım var. Ona 6 aylık olana kadar su bile vermemiştim. İlk defa böyle bişey yaptım ki yaptım bile sayilmaz 😄
ebz09 SeninAnnenBirMelektiYavrm bebek senin bebegin en doğrusunu araştırarak sen bilirsin ben sadece sakalasiyorum🥰
Denizmooom SeninAnnenBirMelektiYavrm 3 4 ay sabret cok minik bağırsaklarından kıvrım kıvrım kıvranır kuzum zaten zamanı geldiğinde anlayacaksınızsiizn elinizden alacak bizde 1.5ay oldu geceli kendime muz alıyorum yarısını bebeğim yiyor sonrada kabız oluyor😵💫🤣
Buketpoyraz SeninAnnenBirMelektiYavrm bizde 2 aylığız , portakal mandalina yerken dudağına dokunduruyorum cok tatlı yapıyor kendini 😂 sanki yıllardır aradığı damak tadını bulmuş gibi … bana da linç geliyor hissediyorum 😂
Reyna Buketpoyraz muzu yap ama bunları yapma damlasıyla bile pişik olabilir daha çok küçük asidik meyveler bunlar
SeninAnnenBirMelektiYavrm Buketpoyraz ya Allah aşkına sanki kaşıkla yedirmişim. Sadece elimle muza dokundum sonra dudagina dokundum bu kadar yani. Gelirse gelsin boşver 😄
eylulmin SeninAnnenBirMelektiYavrm hevesinizi kırmak istemem, inşallah sizin bebeğiniz öyle olmaz ama ek gıda dönemi işkence dönemidir 😂😂 en azından benim gibi yemeyen bir çocuğunuz var ise. Anne sütü ya da mama hangisiyle besleniyorsa kıymetini bilin. 😂😂
Buketpoyraz SeninAnnenBirMelektiYavrm o da yemiş sayılmıyor ki sadece tatlı olduğunu anlıyor o kadar sanki midesine gidiyor 😂
eylulmin SeninAnnenBirMelektiYavrm ay çok sevindim Maşallah Allah nazardan saklasın. Umarım bebeğinizin de öyle olur. ☺️
Kuzeyin_annesii SeninAnnenBirMelektiYavrm yaa deme öyle insan ne yapacağını şaşırıyor ek gıda döneminde de 😁
Kuzeyin_annesii SeninAnnenBirMelektiYavrm ya o zaman iyi 😂 bende bir sabırsızlıkla bekliyordum ek gıdayı şimdi ne versem diye düşünmekten sıkıldım 😂
Nurrrsss SeninAnnenBirMelektiYavrm yeteeer çok bilmişleeer dellendim yine çok küçük sakın ünlemler falan sanki anacığı bilmiyor değdirmekten ne olabilir ki midesine gitmez bile yavrucak yalansın göz hakkııı🙂😁
SeninAnnenBirMelektiYavrm Nurrrsss ahaha 😄 süpersin zaten baştan anlamadi bile sonradan anladı dilini çıkarıp durdu sanki daha yokmu der gibi 😄😄