Nur-kuzey-2019 İnatlasmalar,iştahsızlık,uyku düzeni değişikliği herşeye hayır istemiyorum vs vs sizlerde durumlar nedir 🤔😉
Deletedmom_109 Nur-kuzey-2019 22 aylık oğlum.. Çığlıklar yardım çığlıkları……. İnanılmaz bir durumdayız. Babası ile şok içinde izliyoruz olanları 😁 bir de şey diyorlar 2.5 yaş ile 3 yaş arası daha zor 👀👀👀 hayırlısı olsun ne diyelim 🤷🏻♀️
Nlyckmk Nur-kuzey-2019 herşeye ben ben demesi 😂 ve bizimkinde ek olarak sıkılmaları herşeyden hemen sıkılıyo en fazla 3-5 dk sonra hemen hooop 😃
Nur-kuzey-2019 Nlyckmk aynen bizde öyleyiz bir de istediği bir şeyi bırakmıyor bıktırana kadaar uğraşıyor 😂istemeyince de hayatta yapmaz örn. Yemek yemek istemiyor ağzını gram acayim demez 😂yaktı bizi bebeler
Tgbh28 @Nur-kuzey-2019 25 aylığız aynı şekildeyiz. Azıcık ses tonumuz değişsin çığlık kıyamet sinirlenmeler.🤦🏻♀️🤦🏻♀️ Her şeyden hemen sıkılmalar daha neler neler 😂😂
Nlyckmk Nur-kuzey-2019 dil gelişimi nasıl bizimki şuan papagan gibi biz ne dersen tekrar ediyo 2 kelimeyi şöyle birleştiriyo minnoş nerde top nerde aa burda gibi ve her kelimeyi hemen hemen söyleyebiliyor inşallah akıcı konuşmalarını da duyarız🥰
ikizannesii01 Nur-kuzey-2019 19 aylık ikizlerim. İkisi de aşırı sinirli ve agresifler. Bir şey olmasın kendilerini yerlere atıyorlar . Sürekli bağırma. Çığlıklar. Ağlamalar. Altını değiştirmek istemiyorlar mesela. Her alt değiştirme zulüm oluyor bize. Sevdiği yemekleri yaparım inatlaşıp ağzından geri çıkarma durumu da var 🥴 bunlar 2 yaş sendromu mu acaba yoksa 2 yaş olunca daha da beterini mi görecez 😐
Nur-kuzey-2019 ikizannesii01 ikizler bir de allah kolaylık versin size de zor gerçekten evet aşırı inatlaşma kendini yere atma ağızdan yemek çıkarma hepsi şuan var
Nur-kuzey-2019 Nlyckmk dil gelişimi çok iyi şuan bizimki de söylüyor herşeyi ne desek tekrar ediyor hatta istemediğiniz kelimeleri bilee🤦♀️bu kötü oluyor duyduğu zamanlar hafızaları super gerçekte n çocuklarımızıñ ins hayatları boyunca devam eder 😇
Elifim46 Nur-kuzey-2019 kendini yere atma inatlaşma vurma uyku düzeni bozuk aynıyız yani artık biran önce bitmesini istiyoruz ya bune böyle 🤷