Oglusm Doktor oğluma yazdı kızlar evde reçeteye baktım 2 yaş altına kullanılmamalı yazıyor 20 aylık oğlumda napıcağımı şasırdım 🙄
Zehra1234 Oglusm ne için verdi bizim evde de kilerde duruyo acaba hangi çocuğuma kullandım Onu hatırlamaya çalışıyorum 😅
bikerem Oglusm oglum 1 yasindayken vermisti ama illiadin damla olani,bir gece bir gunduz kullandik yeterli olmustu ama sprey degil
Ssssraa Yaşına pek bir şey kalmamış doktor bunu gözeterek yazmıştır zaten. Çoğu ilaca ruhsat amaçlı yaş yazılıyor, pek takılmayın derim.
ikicocukannesi_bilge Ben olsam kullanmazdım onun yerine izotonik serumla bir şırınga ile burnunu yıkardım
Berilsmommm Oglusm Oglusm kesinlikle Sterimar kullanın bu ara fiyatını çok arttırdılar ama bn onun kadar iyi bi sprey görmedim çocugu eğiyorum iki burnuna sa sıkıyorum bütün pislik çıkıyo keşke önceden alsaymısım diyorm kesinlikle onu kullan
elmaliturtam 21aylıkken bizde üç gün şartı ile kullanmıştık sabah akşam bir fıs doktor vermişti size de doktor vermiş ben olsam vermezdim diyenden saha çok bildiği kesindir o yüzden ben doktoru dinlerdim burda hiç bilgisi olmayıp varsayım ile cevap veren yerine.