Deletedmom626372 Merida1 yumuşatıcı bilmiyorum ama ben english Home den paketler alıyorum dolap içlerine pudra kokulu banyoya falan baya baya kokuyor. Bir de Waikiki de spreyli kutuda olan var ona da bayılıyorum yine pudra kokulu eve sıkıyorum devamlı çamaşırlara da . Daha da kaliteli isterseniz chakra öneririm 😘
Merida1 Deross ya yorumlara baktım soft linen daha iyi diyolar bu söylediğiniz dedelerin esansı gibiymiş doğru mu ?
SonSerce E bebek’e gittiniz mi? Oranın bebeksi kokusunu, mağazada satıyorlar. Kızım yeni doğduğunda almıştık ev buram buram bebek kokuyordu hatta apartmana çıkmış bize gelenler bebek kokusu apartmanda hissediliyor diyordu
Deross Merida1 o pudra kokmuyor benim dediğim net pudra kokusu tabi yine siz bilirsiniz ben hiç öyle kokan dede görmedim 😃😃keşke öyle Koksalar
Denizzz88 Merida1 chakra-powder pleasure 👌🏻 pudra dediğiniz için onu söyledim ama chakranın kokularını kullanıyorum ben çoğu güzel
Denizzz88 Merida1 oda güzel bide bende clean cotton var artık üretmiyorlar sanırım onu hiç bulamıyorum ama görürseniz eğer oda çok iyi