Gulcee12 1 aylık bebeğim var baş çevresi 35 çıktı küçük dediler beyinsel gelişimi etkilenir dediler başıma böyle bisey gelen oldu mu 33 cm ile doğdu
Yamanikomm Gulcee12 33 dogmus 35 olmus iki cm artmis zaten doktormu soyledi bunu beyinsel gelisim.geri kalir diye
Oglusuunannesi Aynı, benim oğlum gibi 33 doğdu 1.,ayda 35 ti hiç bir doktor da sorun var demedi şuan 1 yaşında bi sorunu yok çok şükür
Aylinbk Gulcee12 benim bebeğimde doğduğunda 33 cm, 1. Ayında 35 cm miş. Şimdi sizin yazınızı görünce özellikle gittim kontrol notlarımıza baktım. Ne kadar kolay tek bir ölçümle beyin gelişimi etkilenir demek inanılır gibi değil. Şuan 6 buçuk aylık ve maşallah herşeyimiz yolunda. Tek tavsiyem bunu diyen doktora bidaha gitmemeniz olabilir :)
Sda16 Gulcee12 kızım 34 cm doğdu 6 aylık 41 cm olması gerekenden küçük ama doktorumuz zaten küçük doğmuş bu şekilde olması normal dedi benimdd eşiminde başı küçük zaten. Birazda genetik baş yapısı
Beycaamommy Gulcee12 bize de öyle dediler takipte olun sürekli çok şükür bizimki büyüdü sonra normal şu anda
Minikkizimm Gulcee12 benim bebegimde 33 cm ile dogdu 1. Ayında 34 cm di her ay 1 er cm buýudu her doktor kontrolümüzde doktorumuz hep baş cevresi ufak dedi ama asla beyin gelisimini engeller falan demedi genetik olabilir minyon olucak olabilir yapisı bu sekilde olabilir ama saglik acisindan bi problem yok dedi herzaman
Gulcee12 Minikkizimm gerçekten mi neden bilmiyorum ama beni baya korkuttular bingildaklarimizda açık şükürler olsunki
MelekSubasi Gulcee12 Küçük olabilir canım 32 cm ile doğdu bebeğim çok şükür hiçbir sorun yok. Önemli olan büyümeye devam etmesi.