Mamimo Bebeğim 3 aylık ve elleri hep ağzında, sığdırabilse iki elini birden sokacak. Sürekli emiyor bi zararı olur mu nasıl bıraktırabilirim yaşayan var mı?
BirAlparslanAnnesi Mamimo niye bıraktırıyorsun yahı karışma bebeye 😂 ne güzel işte ellerini keşfediyo sığdırabilselet kollarınıda sokacaklar o fındık kadar ağızlarına 😂
Mom4565 Mamimo 😂 benim kızım gücü yetse ayaklarını da sokcakti agzina doğduğundan beri 5 ay emdi şükür 6 aylık bıraktı canim bı zararı yok öyle dedi doktorum.
LavininAnnesii Mamimo hahahah benimki de aynı hatta bazen o kadar ileri sokuyo ki midesi bulanıyo😂normalmiş
tineanigra Mamimo müdahale etmeyin yalnızca el hijyenine dikkat edin. Ellerini keşfediyor bu çok normal damaklar sertleşmeye başladığında daha da artacak
Mamimo BirAlparslanAnnesi midesini bulandırıyor ama ya ondan çekiniyorum bi de zararı olmadığını bilmiyoduum
Deletedmom454 Benimki 6 aylık oldu hala elini ayağını yetmedi bi de benim elimi emmeye çalışıyo bi de çekiyom diye sinirleniyo ağzında iki tane dişi var bütün hırsını benim elimden çıkarıyo
ElaZeyAras Mamimo benim kızımda oyle salyasida çok akıyor.ben bu kadar sorun etmiyorum keşfediyor ellerini yada diş eti kasiniyordur ,kasiyordur oda.
Budageceryahu Mamimo benim oglusum da 2 bucuk aylik oda ellerini emiyor pek tadli oluyor şlap şlap emince🤗🤗
Sedagny Mamimo bende ilk başlarda çok telaşlanmıştım 🙈Doktoruna da sordum araştırdım da her bebekte görülebilecek bir durummuş panik yapmayın ellerini keşfediyor
Zehrayrr Mamimo benim bebişte 3 aylık 1 5 aylıkken başladı napsam netssem emiyor elini eldiven takıyorum onu da emiyor midesi bulanıyor sonra 😂bende artık bıraktım
Gizoooo Mamimo ellerini keşfediyor canım normal sadece ellerini arada kuru bezle sil çok ıslak kalmasın bizimki pamukçuk olmuştu parmak arası
Bsradskran Mamimo benim oğlumda bileğine kadar sokup emecek nerdeyse bazen işaret parmağını emiyor ama çok tatlı emiyor hiç karışmıyorum keşfetsin elini ayağı 😂
Mom4565 Mamimo Sanmam bebekten bebeğe değişir bana da dediler emer 5 yaşına 10 yaşına kadar vs . Doktorum sorun yok ellerini tanıyor hoşuna gittiği için Emiyor dedi gerçekten de öyle bı sure sonra bıraktı