Nazduruuu Kızlar 6 aylık olucaz henüz desteksiz oturamıyor dönme hareketleri yok yan tarafa dönmeye çalışıyor ama tam dönemiyor. Sizlerin ne zaman başladı
Yamanikomm Nazduruuu benim 5 aylikken donuyordu ama.bebekten bebege fark ediyor meyili varsa cok yakindir doner merak etmiyim emekleme bizim tam anlamiyla 7.5, aylik oldu
Eski9 Nazduruuu 6 aylık olduk hala dönmüyor bende bekliyorum dört gözle dönsün otursun diye yoruldum artık kucakta vs yatarken de durmuyor kalkmak istiyor bir an önce otursun artık az kaldı sabır 😔 sağa sol yan duruyor ama tam tur dönme yok malesef tembel tombik
tineanigra Nazduruuu 7 aylık olmalarına 1 hafta var kızım 15 gündür dönmeye başladı oğlum anca dönerse yan döner o da emziğine ulaşmak için🤭
Ezgi3454 Nazduruuu bebekten bebeğe değişir oğlum 7 aylık döndü kilolu olmaları da etki ediyor sanırım
Merlinlin Nazduruuu oturma 6. Ayda desteksiz oturmuştu ama dönme hatta yuvarlanma 4. Ayda olmuştu. Her bebek farklıdır. Eğer içinize sinmiyorsa doktora danısın. Yan da dönemiyor my?
Momanne06 Nazduruuu bebekten bebege değişebilir canım şuan oğlum 7 aylik 4 aylikken falan yanlara dönmeye başlamıştı şuan yataktan düşme derecesine geldik istediği yere yavaşça emekleyip gidiyor