Busraaa333 AAselinAnnesii ayyyy aynı durumdayız. 3,5 aylığım son 1 haftadır kel kalmaktan korkuyorum. 2 arkadaşımın da doktoru lacmix önermiş bende aldım başlayacağım. Arkadaşımla konuştum memnun kalmış ve ekstra sütte arttırıyor memeleri dolmuş maşallah.
YelizNis AAselinAnnesii al benden de okadar saclarim yüzüm falan cok bakimli duruyodu. Sonra aynaya baktıkça insan bi degisik oluyodu ama neyse simdi yuzum falan daha iyi
agns AAselinAnnesii geçen gün bir kuaför bebek sizi tanıyor artık ondan olabülüüğhh gibi bişey dedi sustum gülemedim bile ayrıca oldum olası kuru kuru saç taramam duş sırasında ıslakken tararım kırıyor kuru taramak tavsiye etmem
Nilarasu AAselinAnnesii otaci sarimsak sampuani ve urban care gri mor renkli biotin spreyi ikisi i bir kullaniyorum avuc avuc dokulen saclarim simdi tel tel dokuluyor. Bir de hala emziriyorum ona ragmen ciddi azalma var deneyin bence
hilal3205_ AAselinAnnesii gitcem zaten canım ya hepsi üst üste geldi bebiş hasta hep ayaktayım uyku desen yok yemek düzeni yok sanırım ondan zor yani işim birde 11 yaşşnda oglum var bütün yük bende yani strestende olabilir yani kilo kaybı
Srhtzlyh AAselinAnnesii bende korkuyordum inan avuç avuç dökülüyordu. Şimdi kızım 1 yaşına girecek geri çıkmaya başladı
Elavehayalinannesi AAselinAnnesii aynı durumdaydim kan tahlili yapildi b12 eksikti kullanmaya başladım şimdi daha iyi.Bide hiç yükselmeyen demir depolarım var ki 🤦♀️ bir dolsa başka derdim kalmayacak sanki