AAselinAnnesii 3.aydan sonra saçlarım avuç avuç dökülmeye başladı taramaya korkuyorum. Var mı çaresini bulan fayda gördüğünüz bir yöntem ☹️
YelizNis AAselinAnnesii yok maalesef benim 1 yil oldu hala okadar cok olmasada döküluyo. Ben onunla yaşamayi ogrendim 😊 biz çözüm bulamadim.
Yamanikomm AAselinAnnesii canim biotinn kullan kesinlikleee muhtesem bir hafta duzenli.kullan azaliyor
25moonlight2021 AAselinAnnesii aynı sorunu yaşadım denemediğim yağ şampuan vs kalmadı. En son dove un dökülme karşıtı şampuan ve saç kremini aldım ciddi oranda azalttı
zeynepbalci AAselinAnnesii yöntem möntem yok bam bam bam 8 aylık oldu kızım azalmadı hiç dökülmesi saçımın bi de minik saçlar çıkıyo önde çirkin çirkin 🤦♀️
Deletedmom454 Canım hastanede bi kan tahlili yaptır bu doğumdan sonra tüm kadınlarda oluyo vitamin eksikliği var
Arslan0202 Yamanikomm biotin dediğiniz hap mı canım ne demeliyim eczacıya benim de cok dökülmem oluyor
Deletedmom636262 AAselinAnnesii zigavus sarımsak özü çok övdüler yarın alıcam inş kullanacam yazarım iyi geliyorsa
anne-11 AAselinAnnesii bnmde full yanlarım baya acılmaya basladı vitamınfe kullanıyorum ama faydası yok
AAselinAnnesii anne-11 zaten kendimi beğenmemeye başladm bu saçlar tuzu biberi oldu Hamililkte de o kadar vitamine rağmen dişlerim düştü 🤦🏻♀️ ölem ben
Yamanikomm YelizNis benim doktorum verdi onu cildiye dogumdan sonra inanilmaz duzeldi saclarim doktorunuz varsa bir sorun vitamin tavsiye ederim
YelizNis Yamanikomm teşekkürler bi sorarim bende. Valla faydasi olsunda. Cok sinir bozucu oluyo bazen
Deletedmom454 AAselinAnnesii Allah Allah aynı şekilde saç dökülmesi bende de mevcut kafamın dipleri hep yara tahlil yaptırdım doktor vücudnunda nerdeyse hiç vitamin kalmamış iyi ayakta durabiliyosun dedi
YelizNis AAselinAnnesii kaliyo yenileri cikiyo kucuk kucuk sekil almayan bir sac. Artik esim dalga geciyo her aynaya baktığımda saçlarım hic sekil almiyo diyorum.
AAselinAnnesii Deletedmom454 saç için özellikle bi değere bakılıyor mu. Ben öylesine doğumdan sonra değerlerime baktıraym diye sağlık ocağında yaptrmştm doktor değerlerin iyi demişti
AAselinAnnesii YelizNis hamilelilikte bi parıltı gelmişti sanki kendimi iyi hissediyordum doğumdan sonra yüzüm falan bi değişti sanki aynaya bakasım gelmiyor