Yamanikomm Kizlar merhaba;8.5 aylik benegimin gogsu alni kulaklari yaniyor bacaklari filan soguk koltuk alti atesini olcuyorum 37.6-37.9 arasi cikiyor
Nisan12 Yamanikomm Daha 1 hafta 10 gün öncesine kadar kabus gibi geçirdik geceyi gündüzü 2 gün ateş oldu asla bişey yemedi uyku düzeni falan filan bozuldu 8 ay 21 günlüğüz şükür üst dişler çıktı 3 gündür falan iyiyiz
Deletedmom454 Hafif ateşi var canım takip et eğer daha fazla yükselirse bi şeyler verirsin ama diş ateşi de olabilir belki yükselmez sadece üstünü örtme ince giydir eğer uygunsan ılık bi duşta aldırabilirsin
Yamanikomm Deletedmom454 bende disten supheleniyorum ust disler biraz zor cikiyormus simdi incelttim ustunu takipteyim cok tesekkur ederim🌸
Deletedmom454 Yamanikomm Aynı durum şu an bende de var kaç gündür yavrum mafoldu çıkamadı gitti şu üst dişler Allah yardımcın olsun
Yamanikomm Nisan12 allahim banada nasip etsin insallah sanirim.bu tarz bir ates dis atesi.oluyormus cok sukur biz ne hastaladik.simdiye kadar ne ateslenmistik bilemedim.ilk.oluyor yurtdisindayimda hickimsem.yok.emin olamadim maalesef
Azrass Yamanikomm vala canm bak ben yetişkin olmama rağmen ateşim için ayran içiyorum sonra miğde bulantı sı falan yapıyor ama ateş düşüyor
Nisan12 Yamanikomm Benim kızında alnı kafası ve boynuna kadar yanıyordu ayakları elleri soğuktu. Umarım sizinde diştendir