sedaozan Habibeasel16 yıllarca aynı şey için uğraştım ama bi türlü kilo alamadım ta ki hamile kalana kadar 😂 hamileyken 20 kg aldım 🤦🏻♀️ yulaf pekmez muz fıstık ezmesi süt gibi karşımları yapıp ara öğünlerde tüketebilir siniz
turkan-5 Habibeasel16 denemediğin şey kalmadı sanırım çok yiyen birisiyim de asla kilo alamıyorum 6 ay sigarayı bıraktım 12 kilo aldım içiyorsanız eğer icmiyorsaniz bilmiyom bende merakla burda bekliyorum cevaplari😁
Veratuba Var önerim kilo almıyosun kafayı mı yedin kız sen insan nasıl kilo almak ister 😒 tövbe yarabbim
Lidya-t Veratuba Kilo alamamakta kilo vermek kadar zor .Bunu da çeken bilir. Kilolu olduğunu düşünenler nasıl kötü hissediyorsa biz zayıflarda kötü hissediyoruz
Veratuba Lidya-t 😂 en iyi bilen benimdir bu durumu ben 39 kilo olduğum zamanları biliyorum mama içiyodum kilo almak için şuan 58 kiloyum çok pişmanım almak istediğim günler için
Sirius-10 Ben kilo vermeye çalışıyorum fakat yakın bi arkadaşım yıllardır almaya çalışıyor vitamin kullanımının çok işe yaradığını söylemişti iştah açan vitamin kullandığı dönemler kilo alıyordu