digidegem 2 aylık oğlum iki üç gündür kucağımıza aldığımızda yüzünü omzumuza sürtüyor. Yatağına bırakınca yan dönmeye çalışıp yine yüzünü sürtüyor. Şimdiye kadarki hareketlerin anlamını az çok çözdüm ama bu yüz sürtme neyin nesi bilen var mı?
Merakettiklerim_ digidegem oğlum 3 ay 20 günlük. BizDe de var aynı durum uzun süredir. Genelde uykuya geçeceği zaman yapıyor yüzünü sürtüyor bir süre sonra sakinliyor uyuyor. Bir kaç bebekte daha aynı şeyi duydum yanak ve burunlarını sürtme. Sanırım sıkışık alan sevdikleri için boşluk hissini azaltıyor olabilir. Tabi sadece tahminim bu.
digidegem Seymacr burnunu hiç temizlemedim ama nefes alış verişinde bi aksaklık yok. Çok sık hapşırıyor, hatta bazen burun pisliği çıkıyor. Doktorumuza burnu tıkandığında damla damlattığımı söyledim ‘Damlatma kendi burnunu açmayı öğrensin.’ dedi.
Elisabtrh Benim kızım 6.5 aylik öyle yapıyor hala kurban olurum onlara yaaa uykusu gelince yapıyor benimki
digidegem Deletedmom454 genelde uykusu geldiği için denmiş ama bu burun meselesine bir el atacağım, teşekkür ederim.
Deletedmom454 digidegem Benimki uykusu gelince daha çok kulağını çekiştiriyo ama ne zaman burnu tıkalı olsa her bulduğu yere burnunu sürter ben hemen anlarım burnu tıkalı olduğunu