Kızlar nolur başına gelen anlatsın tek tek kafayı yemek üzereyim 7 yaşında kızım bugüne kadar hiçbir şekilde alerji veya benzer bişey yaşamadı perşembe sabahı kaşınıyorum dedi bi anda tüm vücudu kızardı duş aldırıp doktora götürdüm iğne yaptılar şurup ve losyon verdiler gönderdiler cuma akşamı tekrar oldu yine acile gittik iğne yapıldı cumartesi daha öğlen olmadan yine vücudu kızardı sırt boyun kulak arkaları yüz karın ayaklar kocaman kocaman kızarıp şişiyor arada geçiyor bi iki saate kalmadan yine öyle oluyor bazen kaşınıyor bazen kaşıntı yok sadece kızarıklık olduğumuz il de alerji doktoru yok çocuk doktoruda 6 hafta içinde geçmezse kronik kurdeşen olabilir dedi bugün dördüncü günü sabahtan beri çocuk o halde az önce yine acile götürdük bi besine falan alerji sonradan oluyor mu hiç olmadı çünkü bugüne kadar doktor yakın zamanda kullandığı ilaçtanda olabilir dedi evet son iki ay içinde bi kaç ilaç kullandı antibiyotik falan ilaçtansa ne zamana geçer benzer bişey yaşayan oldu mu onu öyle görmeye dayanamıyorum artık