Fatmanurnrt Merveee34 ben düğünüm için takma kirpik taktırmayım diye yaptırdım güzel baya 1 ay gitti ama kendi terliğimle döküldü hep şimdi kendi kirpiklerime rimel sürüyorum belli olmuyor ilk başta güzel ama sonu kötü
sokomel Merveee34 düğünümde yapılmıştı daha akşamında gözlerimi ovuşturmamla düşen parça olunca gerisini de ben söktüm.
O83 Merveee34 yıllarca kullandım. Doğum sonunda kullanmadım. Emzirme dönemi bitince koşa koşa gideceğim. Harikalar
Merveee34 bireylulannesi Nursel-61 NinovaLemi Fatmanurnrt sokomel artık yavaş yavaş bakıma gireyim kendimi mutlu edeyim diyorum kızlar 😂daha önce lifting yaptırdım memnun kalmadım . Kirpiklerim normal çok seyrek değil . Baya zamandır düşünüyorum yaptırsam mı diye ama karar veremiyorum 🤷♀️Kaş kınası hakkında bilginiz var mı çizip boyuyorlar 6 hafta kalıcılar diyorlar
NinovaLemi Kendi kirpikleriniz iyi kötü varsa bulaşmayın. İyi yapan yer bulmak zor, zırt pırt bakımı var yenilemesi var masraflı. Ayrıca hali hazırda kirpik varsa çok yıpratıp döküyor