Sevimliannee Zehrabaysan 3 kademesi var mop için. Ven en yüksekte calıstırdığım halde cok hafif bi nem oluyo ama rahatsız edici degil. Süpürgeyi herhün çalıstırırsanız mop özelliğine pek ihtiyacınız olmaz tozlanmıyo cok fazla.
Zehrabaysan Kubraeylull Kubraeylull mop yaparken halıyı ıslatıyor mu gece çalışabiliyor mu ses çıkarıyor mu köşelere gidebiliyor mu?çok soru sordum galiba😂
Kubraeylull Zehrabaysan Gece gündüz istediğin saatte çalıştırabilirsin mop yapıyor halı üzerine gelince vs yerleri silme hepsinin ayarı var köşelere vs heryere giriyor sesi çok şiddetli değil 🤗
Girlpower Zehrabaysan toz toplama haznesi var yani öyle her süpürmede içini boşaltma derdiniz yok o siliyor süpürüyor pisliğini de kendi haznesine boşaltıyor ayda 1 kez döküyorsunuz çekim gücü çok iyi mopu çok iyi halıları tanıyor süpürürken halıya geldiğinde ekstra çekim gücü ile çalışıyor mop yaparken halıyı tanıyor silmeden geçiyor üstünden birçok haritalandırma özelliği var benim en çok işime yarayan bunlar😊
Esrs Merhaba bende 2 çocukla ev işine yetişemedim onun için xiaomi essential aldım tavsiye ederim. Çok özellikli değil ama süpürüyor mop u da var.ancak halıları kaldırmanız gerekiyor mop yapacağı zaman yoksa halıyı algılamıyor tek eksi yanı bence bu.
Bal15 Zehrabaysan ixomi vacum mop pro memnunum elhamdülillah günlük topluyor beni bebekli olunca pratiklesti süpürgeyi haftada felan aciyorum
Danerys Ben uzun uzun araştırmalar sonucunda az önce sipariş verdim. Xiaomi vacuum mop pro . 2. Değil ama fiyat olarak çok fark yoktu ama kullanıcı yorumlarında 1 daha iyiydi biz de 1 aldık.