MomofGok Anneler, oğlum 15 aylık ferritin biraz düşük olduğu için demir ilacı kullanmamız gerekiyor ama oğlum asla içmiyor. Püre falan yemediği için o şekilde de veremiyorum. Sizler demir ilacını nasıl veriyorsunuz yardım lütfen 🥺
minderbob MomofGok içinden şırıngası çıkıyor ben onla veriyorum alıştı benimki hemen ardına su ve dişlerini fırçalıyorum sıkıntı olmuyo 15 aylık bu arada
cemre_-34 MomofGok vala bnmkisi damla şeklinde sabah 3 damla akşam 3 damla şeklinde bir aralar verdiğimde kusardı kusması durdu smdi normal veriyorum mesela ağzını ekşitir bir ara doktoruma sorduğunda biberona ılık su koyup içerebilirsin demişti ama uygulamadım direk alıştırmaya çalıştım ağzından damlamaya
RuzgarMommys Valla akşam yatmadan önce 7.5 ml shot bardağına doldurup agzina döküyorum bogazina doğru yoksa hayatta içmiyor Üstüne de hemen mandalina Portakal bisey yediriyorum demir emilimini arttiriyor
MomofGok minderbob bende şırıngayı denedim ama ağzını açmadı ağladı. Tekrar deneyeyim en iyisi şırınga olacak ağlasada vermek zorundayım artık hiç ağlasın istemiyorum ama başka yol kalmadı.