e-kubra Biz 5 aylığız 3 gün kuralı ile ek gıdaya başlıca da ilk önceiliğiniz olan sebzeler meyveler nelerdir
Bade28 e-kubra meyveyi sebzeleri bitirdikten sonra başlayın bal kabağı havuç tatlı patates patates ile başlayabilirsnz instagramda pınar soydan var birmühendisbirpediadris sayfası çok güzel paylaşıyor talip edebilirsnz
Bogaannesi e-kubra patates kabak havuc sonra karisik verin patates kabak vern havuc patates gibi. Biz sebzeleri bitirdikten snra meyveye gectik en son meyveler
e-kubra cocomelon33 bizim buradaki doktorlar pek açıklayıcı değil geçirmiş anneler benim için daha önemli sağolun 🙏 Birde patatesle başladım diyelim 3 günden sonra havuzu ayrı mı karıştırıp mı vermeliyim
cocomelon33 e-kubra patatesle ilgili bir sıkıntı yaşamadıysanız karıştırabilirsiniz .Tatlarını tanısın sevip sevmediğini öğreneyim derseniz önce hepsini ayrı ayrı deneyin sonra üçünü karıştırın mesela
tineanigra e-kubra mevsim sebzeleri ile başlayın ben araya kabak da karıştırdım ama olsun :) brokoli karnabahar havuç kabak balkabağı ve tatlı patates verdim şimdilik. Doktorum tatsız olanlarla başla kendinden tatlı olanları ilk verirsen diğerlerinde red yaşayabilirsin demişti
Zlm e-kubra önce sebzelerle başla meyvenin tatlı tadını alınca sebze yemeyebilirlermis patates havuç kabak bal kabağı brokoli fasulye bunaltı dendikten sonra soğan sarımsak maydanoz dereotu dene bebeklerin yemeklerine tat veriyorlar tuz falan olmadığı için en azindan aroması olur
1Emirbebek e-kubra 5 ay 6 gunluguz doktor bu kontrolde başlayın, 15 gün sonra da kahvaltı yaptirin dedi. Bebek zeytin yagim henüz gelmediği için başlayamadım, ay akıp gidiyor. Diger ay başlayın der sandığım için geciktim☹.
cocomelon33 Nur2021 ben öyle yaptım oğlum tadımları sevmedi zaten çok yemedi alerjen olup olmadığını anlayacak kadar yedirdim 7.ayda yumurta sarısına başladım 8 e doğru sabah kahvaltı akşam yemek şeklinde ilerledim.
Bir_prens_bir_prenses e-kubra ilk patates ve havuzdan başlayın biraz zeytinyağı katmayı unutmayın kabız olur yoksa
Kelebeklerdeniz23 e-kubra ben de ek gıdaya erken başladım önce 3 gün yoğurt verdim sonraki 3 gün kabak sonra havuç sonra patates verdim. Yarın da meyvelere başlayacağım elma, armut, muz vereceğim