selosunannesi Anne sütü sürdüm pamuklu bezle ılık suyla sildim başka ne yapabilirim ne ksdsr sürede geçer hiç kiyamiyorum
sanis61 selosunannesi anne sütü sürmeyin kaynatılmış ılıtılmış suyla günde 4 veya 5 kere temizliyceksiniz bir günde geçmiyor maalesef
pogacayanakli_aylamm selosunannesi demleme cay varya demlenip soguduktan sonra yumusak bir bezle yada peceteyle batirip yavas yavas silin 1 haftada gecer. Benim kiziminkini annem bu sekilde yapmisti gecti cok sukur hemen
sumeyyemss selosunannesi benim bebeğiminnde başına geldi üç aylık ilken çayla temizledim pamuğu ıslatıp bastırmadan sildim göz pınarlarına masaj yaptım. Ya da kaynarmış ılımış su da olur. Üç günde falan geçiyor.
dilek_demr58 selosunannesi önce o ılık suyla temizle sonra anne sütü sürmeyi dene canm bizimkixs aynıydı 3 4 gün sonra gecti
Blueedreamssx selosunannesi canım anne sütüyle temizleme bende 3 gün boyunca temizledim bir faydası olmadı mecburen doktora gittim verdiği damlayla iki günde temizlendi
selosunannesi Mom4565 bu bebeklere bişey sürmeye korkuyorum valla çay olur diyorsun bildiğimiz siyah çay demi 🤣
Smali selosunannesi canım tek yolu YouTube de destekleyici masaj teknikleri var.,aylarca çektim.1yasina kdr geçmezse operasyon geciriyrolar.bol bol masaj yap.gitmdigim doktor kalmadı.hepsinin önerisi o masajdi
Deletedmom_61 selosunannesi kuzum masaj yapmalısın benimki de öyleydi emerken masaj yaptım uzun sure sonra sildim bidaha olmadı ama bi kaç gün tekrarladım
pogacayanakli_aylamm selosunannesi brnim bebegim de 30 gunlukyu belki daha kuvuk. Hicnorsey olmaz gunde 1 kere yap yine yeter