Gungor33 Kaçıncı ayda hangi tür olan aşı yaptırdınız okadar farklı şeyler var ki aklım karıştı en son gittiğim doktor 11 ve 13. Ayda bexena 12. Ayda nimerix dedi 🤷
Prenses_annesi22 Gungor33 bize hemzıremız 2 yasından sonra menenjit dedı ama bazı anneler burda 9 ay 10 ay gıbı hep erken söylüyor benımde kafam karıstı
MesNes Gungor33 neden kafanız karıştı şu ayda yapılmalı diye bir durum yok ben 5 aylıkken başladım siZe göre doktorun uyguladığı doğru Nimenrix 1 yaş ve sonrası tek doz uygulanır bexsero 1 yaş ve 2 yaş arası en az 2 ay arayla 2 doz sonrasında da hatırlatma dozu var
kahvekolikk Gungor33 menenjit aşısı ne kadar erken yapılırsa o kadar iyi bence 3-5-12 nimenrix 7-9-13 bexero olacak şekilde planladık biz doktorumla
Brcuozgr Gungor33 haklisiniz valla baya karisik. Biz 5 aylik olacagiz doktorumuz 5.ayda baslayacagini soyledi. Henuz hangi asidan kac doz vurcak bilmiyorum bu ay kontrolumuzde ogrenicem
Gungor33 Prenses_annesi22 Bize de ilk önce 9 demişti kızamık aşısına denk gelince 10. Ay ya da bekle 1 yaş sonrası dedi çok karışık
MesNes Gungor33 ay sınırı olmadığı için ayına göre ve ne zaman başladığınıza göre değişiyor sağlık ocağı aşıları gibi şu ayda olmalı mantığı yok
irva Gungor33 7/9/15 Bexsero 12.ay nimenrix.Şuan sadece tek doz 15.ay bexsero kaldı diğerlerini olduk.