Zhnce Sezaryen oldum. Sonda ta takılmamış, kimsede bu durumu fark etmemiş. Bende bolca kahve, hoşaf vs içtim 3 tane de serum verildi. Henüz ayağa da kalkmamıştım bana bir sancı geldi ki tarifsiz. Resmen normal doğuruyor gibiydim. Belirli aralıklarla geliyor, ben sedyeyi tirnakliyorum, çığlık çığlığa ağlıyorum falan. Hemşire gelmiş diyor ki bugün ağrın olur ilaç verdik dayan. Yahu ağrı, acı değil bu sancı resmen desem de kimse anlamadı. Eşim ayağa kalkmayı deneyelim mi aşkım zamanın geldi belki kan vs birikmiştir dedi beni kaldırdı. İlk kalkış zaten çok zor üstüne de sancı ile daha zordu. Kalktım ilk adımı attım ki çişim var demem bir oldu. Tuvalete gitmem imkansız ilk adımı atarken canım çıktı. O zaman eşim saçlarımı okşadı, altına yap aşkım bez var, taşarsa bile kimse görmez ben temizlerim diyerek sakinleştirdi beni. Nitekim altıma yaptım, ilk kalkma ile kan pıhtıları, çiş hepsi taştı. Ben yığıldım kaldım göğsünde. Beni banyoya götürdü bacaklarımı yıkadı giydirdi yatağıma getirdi, yerleri temizledi. O an harika bir eşe sahibim dedim. İyi ki..