Storymoon GiybetReis ben almıştım önceden ama geç geliyor bide hangi satıcıdan alacağına değişir çok satıcı var güvenilir olanı seç
Yazannesi1 GiybetReis reisim ben AliExpress te buldum ama takım olarak değil tek tek satılıyor ama kargo nasıl olur bilemem 🙃 atayım mı link 💋
Tosbik6 GiybetReis ben daha önce ordan aldım şimdi vergi çıktı ödediğiniz paraya ek kapıya gelince gümrük vergisi ödüyorsunuz bu paketin büyüklüğüne içeriğine göre değişiyor bazen 10 TL bazen ödediğiniz tutardan bile fazla ödeme yapabiliyorsunuz zaten öyle bi kez aldım bidahada almadım
GiybetReis Ya da komple şu takımı hangi siteden bulabilirim kızlar? Sabahtan beri arıyorum bi yurtdışı sitelerinde var?
Deletedmom_109 GiybetReis trendyolda aliwooden butiği bakın isterseniz. Alışveriş yapmıştım gökkuşağını bu butikten alınmıştım. Kaliteli ürünleri var
GiybetReis Yazannesi1 tesekkur ederim kuzum orada da buldum🌸 Türk sitesinde var benzerleri ama şu konsepti bulamadım😅
simiyyy GiybetReis wishi biliyom ama hiç alışveriş yapmadım aliexpress gibi yurt dışından geldiği için üç beş günde gelmez onu biliyom sadece
GiybetReis Deletedmom_109 tesekkur ederim🌸 evet onu gördüm güzel şeyler var. Kendi sitesine de baktım. Kendi sitesinde fiyatlar daha uygun bilginiz olsun🌸