Han-0603 Bersahefem nasıl sizce doktorumuz bizim kan ilacını değiştirildi sağlık ocagininkini kullanıyorduk leke yapıyordu dil ve dış etlerinde
Han-0603 birtutamsac kullanımı nasıl kaç damla şeklinde veriyorsunuz leke vs yapıyor mu emdikten sonra hemen veriliyor mu
Bersahefem Han-0603 bizim doktorumuzda sağlık ocagının verdiği ferrumu değiştirdi bunu kullanıyoruz diğerinden daha iyi ama değerlerini yükseltiyor mu onu bilmiyorm
birtutamsac Han-0603 beslenmeden 1 saat önce ya da 1 saat sonra vermem gerektiğini söyledi doktor biraz aç olması daha iyi. içinde çıkan ölçekle 1 ml veriyorum
Dyg1dyg Ben kullanıorum oglum 8aylık kan sayımı yaptırdık kanı ıyı dedı kılosuna gore kullandırıyo 7bucuk aylıkken 9200 du 9damla ver dedı. Oyle devam edıorum sabahları ac karnına verıyorum leke yapmıo normal saydam surup gıbı memnunuz sımdılık
Dyg1dyg Oncesındede ılk kullandıgımdada 6damla verıodum onu da belırtıyım umarım faydalı olmusumdur😊 ve ınternetten alıorum genelde daha uygun oluyo
Han-0603 Dyg1dyg bende internetten verdim önceki leke yaptığı için doktor bunu önerdi bende kilo başına veririm tesekkur ederim bilginiz için
Han-0603 birtutamsac bisi sorcam canım bizim kan ilaci geldi içinde toz paket çıktı onu şişeye döküp çalkaladım rengi kan rengi değil doğru mu acaba
birtutamsac Han-0603 evet canım sarı rengi ilacın, her kullanımdan önce iyice çalkala öyle ver bebeğe 😌
Han-0603 birtutamsac korktum yanlış ürün geldi diye sormak istedim çok teşekkür edrim kilo başı veriyorsunuz değil mi