sokomel merhaba hanımlar. biz ailecek hastayız ama test yaptırmıyoruz hasta değilsek de gidip kapmayalım diye. evdeyiz. belirtilere baktığımızda omicrondan şüpheleniyoruz. omicron belirtilerini okuduğumuzda aynı şeyleri yaşıyoruz. omicron olan veya tanıdığı olan var mı nasıl belirtiler yaşadınız? EŞİM İŞE GİTMİYOR.
Ecre123 sokomel valla canım bnde bebeğimle bı kaç gündür hastayız grip ateş öksürük tıkanıklık eklem agrısı titreme var
hayal_perest sokomel pardon da neyi bekliyorsunuz? Gidin test yaptırın. Eşiniz işe gidiyor. Belki hastasınız? Herkese yayıyodur eşiniz. Ona göre önlem alın!!!!
sokomel hayal_perest gitmem gereken yere gitmedim hasta olduğumuz için. o da oğlumu oyun evine götürüyordum o kadar. oradan kaptık muhtemelen her ne ise.
sokomel dinle_beni_bi domuz gribinde belirtilerde ateş ilk sırada biz üçümüzde de ateş olmadı aslında o yüzden en azından birimizde ateş olurdu gibi geliyor. bizde boğaz ile başladı. ilk oğlum hasta oldu ben onu parka götürmüştüm üşüttü sandım sonra bizde de başladı.
dinle_beni_bi sokomel bende de boğaz ile başladı ateş ve kemik ağrısı ile devam etti. Test yapmadık ama kendimizi karantinaya aldık. Benden önce eşim ve arkadaşlarımız da hastaydı. Onlarda ateş olmadı. Bende oldu tek
sokomel Ikrazumra19 eşimle benim iki gün boğazımız yandı. sıcak çaylar içsek de azalmadı. normalde soğuk içersek olurdu öyle ama ne soğuk içtik ne de üşüttük eşim mesela hiç dışarı çıkmadı öncesinde günlerce. ona kesin biz taşıdık. boğazdan sonra öksürük burun akıntısı başladı. bende mide bulantısı da oldu. ve bende azalmıyor, oğlum da aynı. eşim iyileşti gibi bi.
BenMathilda sokomel cabuk test yapın cbaukk!!! Esiniz ise giditorncsbukk!!! He pardon homeofismis. Dehşet Influenza salgını var. Belki ondan muzdaripsinizdir, eğer omicron temasınız yoksa. Gecmis olsun
nurelem Bence test yaptırın belki değilsinizdir boşuna stres yapmamış olursunuz hem çok geçmiş olsun bu arada
sokomel nurelem omicronun teste yanıt verme oranı düşükmüş açıkçası negatif olsak bile pozitif olduğumuzu yine düşüneceğiz şu an pozitif gibi yaşıyoruz 😬