Aylilams Anneler merhaba Dogum yapalı 1 sene olacak epidural sezaryen ama benim bel ağrım geçmiyor bi türlü sizde durumlar nasıl. Acaba yaptrimasamiydim. Komple uyutularak mi dogum olsaydı çok belim ağrıyor. Normal mi sizce
2guzelinannesi Aylilams epidural ile sezeryan olmadim ama epiduralli normak digum yaptim . Belim 1 ay cok agriidi sonra gecti acaba fitikmi olustu
mrbld Aylilams Allah şifasını versin dilerim, ben de 6 ay önce epidural sezeryan doğum yaptım, hiç bi sorunum yok şuan
Yasolinne Aylilams Maalesef epiduralle ilgili bi genelleme yok. Bel ağrısı riski var evet. Ama bazılarında hiçbir şey olmayabiliyor. Kişinin anatomisine, yapan anestezi uzmanına göre değişiklik gösterebiliyor. 😢
Aylilams Reyna Allah allah bende neden geçmiyor bi türlü. Bel ağrım inanılmaz bazen egilmekte bile zorlanıyorum.
Aylilams 2guzelinannesi boyle sizlama yanma gibi hissediyorum. Inanki wcde banyoda popo yıkarken çok zorlaniyorum. Doktora gitmeyi düşünüyorum artik
Yasolinne Aylilams Bence bi beyin ve sinir cerrahisi uzmanıyla görüşün. Daha da ilerlemeden belki yapılacak bi şeyler vardır.
Betlkck Aynı sorun bendede var belden sezerysn doğum yaptım 7 ay oldu ama cocugu beşikten alırkem filan varya yok böyle Bişeu normalde dayanıklı Bi kadınım kolay kolay Bi yerimde agrımazdı grip bile olmazdım ama bu bel agrısı mahvetti beni