Kayasuzey Kızlar merhaba 2 aylık bebeğim basında kalın katmanlı iri iri konaklar mevcut badem yağı süryorum ama kabuklanmalar dökülmüyor başına gelen ve en hızlı sonuca ulaşan ne gibi işlem yaptı ögrenebilir miyim
Angel00 Kayasuzey üStte kalsın ama zeytin yağı sürüp biraz bekletin tarayın sonrada banyo yaptırmayı deneyin isterseniz bizde 2 aylığız ufak ufak konaklar var bizdede
Storymoon Kayasuzey zeytin yağını pamukla konağın olduğu yere sür yumuşayınca bi tarak yardımıyla güzelce temizle sonra duş aldır
Ardahsyn Kayasuzey beyaz vazalin alın kokusuz bir kaç gün duştan önce sürün güzel tarayın duştan sonra da güzel tarayın 3 gün sonra bitiyor doktorum böyle önerdi
Kayasuzey Storymoon kabuklar o kadar sert ki zeytin yağı da denedim tarak ile canı acır diye bastıramıyorum kabukları col sert tabakları kalkmıyor
Kayasuzey Ardahsyn 2 haftadır böyle bir türlü gecmedi kabuklanmaları dökmem lazım ama ne yapsam fayda etmedi tarak yardımıyla yapıyorum ama sert bir katman olmus cıkmıyor bnde bastıramıyorum
cicekcan Kayasuzey zeytin yağı sürüp bekletin sonra banyo yaptırın yaptırmadan önce yavaş yavaş tarayın benım 2 3 yapısım da gitti
Sarew Kayasuzey banyodan 1 yada 2 saat önce sürün kafası iyice nemlendiğinde hafif hareketlerle ovun sonrasında banyo yaptırın. Doktor böyle söylemişti. Az yada çokluğuna göre daha erken yada geç biter.
Brcakts Kayasuzey bizimde vardı doktor mustelanın konak önleyici köpük şampuanını önerdi üç yıkamada geçti her banyodan sonra o bölgeyi bastırmadan çok taradım bide bitti gitti
Prenses_annesi22 Kayasuzey zeytinyagı sürdüm dün 20dk beklettim sonra taradım cıktı yıkadm tertemiz 14 aylık kızım dogdugundan berı oluyor arada nedense
Giztumay Kayasuzey hemşire bana bebe yap yada zeytin yağ sürün yarım saat bekleyin sonra duş aldırın tarakla bir ters bir düz tarayın soyulur demişti bende öyle yaptım oldu
Nusi Kayasuzey bende dalin kullandım 4 ay kadar sonra konak başladı. Mustela aldım. Şimdi hepsi gidiyor 😌 sağlık ocagındakı hemsire de dalin dısında ne kullanırsan kullan demıstı hatta. Doktorumuz da mustelayı onermıstı. Şükür azaldı bitti sayılır.
3MelekAnnesi3 Kayasuzey benim büyğk oglumda da vardı pek üstüne düşmedim doktorda tedavi gerektirecek Bi rahatsızlık degil korkma 1 yasında sonra kendi gecer dedi gercekten 1 yas sonrası kendi gecti suan 4 aylık oglumda da var ben bişey yapmıyorum
Papatya_Kizim Kayasuzey bende zeytinyağı sürüp az beklettim ince tarakla taradım döküldü peşine banyo yaptırdım daha da cıkmadı