_-annee Ağva orman evleri (forest lodge) kalma imkanı olan yada önebilceğiniz yerler var mı ? (Bebekle gidilebilecek)
tugbahy6 _-annee çok sıkıcı değil mi ya bungalov dümyanın parası hem de çok boş git normal otelde kal bol açık büfeli🤣
Taze1mom _-annee instagramda takip ettiğim bir yer var Şubat İçin yer ayırdık çok güzel bir yer size göndereyim bir sürü seçeneği var öyle pahalı da değiller
Emineduha _-annee yalova çınarcıkta teşvikiye var beldesi oranın Zindan Bungalov tavsiye ederimm instgramdan bakabilirsiniz
tineanigra _-annee forest lodge güzel ama ağva orman evleri diye bir tane daha vardı ikisi karıştırılıyor diğeri berbat ekstraları dayıyorlar.
_-annee Snowglobe bir yer bulmuştum sapancada hafta içi gecelik 500 hafta sonu 600 kahvaltı dahildi fotoğraflarda güzel bir yere benziyordu ama tekrar bulamıyorum 2 kişi 2 gece 6 yaş çocuk ücretsiz 1000₺ bence normal
Snowglobe _-annee https://instagram.com/sapancasahilbungalow?utm_medium=copy_link Dediğiniz yer burası olabilir mi bende sormuştum ve bu fiyatları söylemişlerdi diye hatırlıyorum.