HaticeClk Alan kullanan varmı çok görüyorum bu aralar bebeğime almak istiyorum ama kararsızm memnun musunuz
Minikkkkk HaticeClk boyle şeyler moda olunca aşırı pahalı oluyor talep düşünce fiyatta düşüyor canım gereksiz pahalı
ilkbahar HaticeClk çok güzel bi oyuncak ama ilgisini çekermi ki 🙆♀️ gerçi benim de var öyle ilgisini baştan çekmeyip sonra elinden düşürmediği oyuncakları 🌺
larensmom Kızıma amcası aldı hediye suan 4 buçuk aylık çokta ilgilendiği söylenemez ama belki birkaç ay sonra daha iyi oynar. Biz daha çok eğlendik ama 😂
Wolverine HaticeClk Kac aylık bebeğin? 22 aylık oğlumun sesli oyuncaklara ilgisi maksimum 1dk kadar. Küçükken daha çok seviyordu. Şimdi daha çok top, araba, puzzle, boyama vs ilgisini çekiyor
Klymeneninatlasi HaticeClk benimde eşim tutturdu alalım diye ona vereceğim o kadar parayla BeatBoo aldım daha güzel cidden tavsiye ederim
halamidagakaldirmislar Benim kızım kaktüsle karşılıklı dans ediyor, ilgisini baya çekti karşılıklı oynarken baya komik görüntü çıkıyor karşıya 😂