MevaSudem 22 aylık kız bebeğim var ve 4 ay önce memeyi bıraktık ama elle dokunmayı mememeyi sevmeyi bırakamıyor varmı bizim gibi olupta çözüm üreten anneler lütfen yardım edin.
kahvekokusuu MevaSudem 18 aylik olmak üzere oğlum gündüz aşırı meme düşkünüydü 15 dakkada bi gelir emerdi bende 4 gündür azalttim bitti simdi yol diyorum tamm diyor ama ellemekten de vazgecmiyor bekliyim surda belki bi çözümü vardır
sahikakocarslanli MevaSudem yaza 3 yaş olacak oğlum memeyi bırakalı neredeyse 1 yıl olacak ama teması hâlâ bırakamadı sürekli ekleyip opuyo🤦
NinovaLemi Yigenim o sekildeydi 3 yaşına kadar devam etti. Devamlı düzgün bir şekilde bırakması gerektiğini söyledi annesi. Kendiliğinden bıraktı ondan sonra
Haceromer MevaSudem 25 aylık 3 ay önce emmeyi bıraktın ondan sonra ellemeye başladı. Bn izin vermedkçe babasını anneannesini de elliyo 😀 bnde bi çözüm bulamadm
Nesrin-34 Dokunması için başka şeyler mi önerseniz? Yada o an dikkatini memeden dağıtmaya çalışıp sesli bir oyuncak açabilirsiniz. Âna göre üretmek elinizde 😊