defne211021 Sultanyldzz gün işi gören Bi yerde dursun diyorlar bide bebek için sık sık emzirmek gerekiyor
herseyyalantekgerceksen Sultanyldzz İlk başlarda mama-meme birlikte gittik sarılık düşünce sadece meme ile devam ettik elhamdülillah bir hafta sonra düzeldi
Happydef Sultanyldzz kuzum cisin rengi değişir mi bilmem sütun az mı açlıktan da sarılık olur. Emzirdikten sonra mama ver eğer içerse doymamıştır
Alpbeybi Sultanyldzz 2 günde tehlikeli bi yükseliş olmamış hatta düşüşe geçer bence yakında. Bol bol emzirin. Emzirerek atlatmıştık, 15e kadar yükselmişti. Mamasız çökmüştük, en güzel ilacı anne sütü bence eğer sütünüz yeterliyse
Elifkzlcn Sultanyldzz Bizim 18 e çıkmıştı 1 aya yakın çektik bebeğim emmiyordu beni hem sagdim verdim hemde mama verdim ekstradan beyaz florasan ışıldak altında yatırdım bütün gece kademesini ayarlayıp isildagın gündüzde gün ışığında beyaz ışıkların çok faydasını gördük inşallah sizdede ise yarar
minaa10 Sultanyldzz merhabalar benim kızımdada oldu bütün doğum yapacaklara söylüyorum ev yapımı doğal limonata içen yeni dogum yapmış kadınların bebekleri sarılık olmuyormuş. Benim bebeğim sarılık olduktan sonra bol bol limonata içtim yumurta yemememi söylediler
denizalbinannesi Sultanyldzz Besıgının bas kısmına babam vıledanın ucuna sarı ampul kablosu cektı gpzlerını gazlı bez ile kapattık bebegımın sureklı isik altında yaptrdım emzırdım canım uyandırdım saat bası hıc uyanmadı ayaklarına ne acılar cketrdım uyansında emsjn diye ama bu sekılde kurtulduk biz 45 gun cekmıs tık bizede bı tanıdıgımz onermıstı ıyıkı de onermıs
Loreyli Sultanyldzz bol bol emzirin sütünüz az geliyorsa mama verin bolca beslensin. Bizimki 14,9du 15 olsa yatacaktı. Sonra yavaş yavaş düştü ama bir ayda ancak tamamen bitti
Meleknurunannesi Sultanyldzz geç yazdım kusura bakmayın bebekten dolayı. Tek seferlik birşey olmaz da sürekli şeker vermeyin bende de meme reddi oldu kısa bir süre ben sütümü sağdım enjektörle memenin yanından verdim öyle öyle bir haftada memeye döndük bu yöntemi deneyebilirsiniz yada gaz damlası sab simplex kullanıyorsanız memenizin ucuna onu sürün 1 damla tatlı olduğu için onu da alıyor