Eftelyaelin Merhaba kızlar daha önce farketmedim ya da dikkatimi çekmedi bilmiyorum iki kutu mama almıştık mamayı açtım aşırı kötü kokuyor dedim bozulmuşmu diğerini de açtım o da kötü kokuyor normal mi bu koku bozulmuş mu hiç anlamadım
Prenses_annesi22 Eftelyaelin tarıhıne bakın derim bide zaten kokusu balık kokusu gıbı oluyor bızde kullanıyoruz bıraz kokuyor ama bız dogdugundan berı kullanyoruz bı sıkıntı yasamadık zaten bu ay bıraktık mamayı süte gectık artık 🤗 topaklanma olursa mamada kullanınca bayatlamıstır degıstırın ozman
fairytaleofthestars Eftelyaelin ya inanır mısınız dün aynı şeyi biz de fark ettik ve mamayı vermiştim bebeğime çok korktum bozuk mu acaba diye ama tarihi de var anlamadım
Eftelyaelin Prenses_annesi22 tarihi 2023 ama inanın hiç koklamamıştım açınca direk çarptı resmen ne kötü kokuyormuş topaklanma olmadı
Eftelyaelin fairytaleofthestars bende tedirgin oldum şimdi conformil olanı vardı onu da açtım içime kurt düştü çünkü oda aynı kokuyor evdeki tüm mamaları israf ettim sanırım napalım 🥺
Prenses_annesi22 Eftelyaelin sıkıntı yok ozaman o mama öyle ama bız memnunuz hem doyuyor hem bagırsak duzenlıyor kokusunu önemsemedım suana kadar hipp kullandık doyurmuyo ve begenmedı kustu kızım çok bebelac gold aldm kabız etti tekrar mecbur aptamıl döndük zaten hastanede yenidoğanda aptamil ve sma veryolarms