Fatma_ali28 Merhaba 5 günlük bebeğimin göz rengi sarı Dr götürdük sarılık değeri 15 te dedi bolca emzirmek lazım ama uyandıramıyorum bir türlü bunun için ne yapmalıyım
Zey26 Fatma_ali28 ben burnunu sıkıyordum ayağının altını cimcikliyordum yada bez değiştirince de uyanıyorlar. Benim bebegimde de vardi hem emzirdim hem mama vetdim gecti şükür
NinovaLemi Fatma_ali28 gerekirse çırılçıplak yap bebeği öyle emzir ıslak mendil degdir vucuduna uyandır saat başı emzir bir kaç gün. Sarılık değeri yüksek. Ememiyorsa sagip şırınga ile verin
Kevsrr Altını aç canım ıslak mendille yüzünü sil Ayağını çimdir öyle uyanıyorlar bende 23 günlük anneyim ilk günler öyle yapıyordum şuan kendi uyanıyor
Aliaslan1 Fatma_ali28 üzerini tamamen çıkar ıslak mendil değdir. Ben öyle yapıyordum çok işe yarıyor ve çıplakken emzir sıcak olunca hemen geri uyuyor
fairytaleofthestars Beni Fatma_ali28 benim bebeğim o değerle fototerapi gördü hastanede ben de uyandıramıyordum eve geçtiğimizde de uyandırmak için önce bezini değiştiriyordum ağlıyordu zaten o zaman sonra ıslak mendil ile kulak arkası eklem yerleri ve ensesini siliyordum