Snowglobe LeylLiman öncve duştan sonra süreceğiniz kremleri yağları hazırlayın. Bezini hazırlayın. Kıyafetlerini hazırlayın. Çorap eldiven hazırlayın. Havlusunun üstünde giydirmeyin. Islak olacağı için hem üşür hemde tüyleri yapışır. Başka Bi örtüyü bi yere serip onun üstünde giydirin. Eşyaları da örtünün etrafında olsun kolayca giydirmek için.
Happydef LeylLiman kuzum ben ilk duştan çıkınca muslin Battaniyeye sariyordum sonra onu çıkarıp havlunun üzerine koyup guydiriyordum suyunu çabuk çekiyor muslin. Kıyafetlerini hazırla önceden. Yıkarken de başını ters çevirip yıka suyu ensesinin biraz üstünden dokersen hiçbir şey olmaz korkma kulağına direk su dokmedikce gitmez içine.
Haydinn LeylLiman karnı çok tok olmasın annesi önce vücudunu yıkayın daha sonra kafasını en çok baştan üşürler çünkü birde hızlı hareket edin vücut ısısını iyi ayarlayamaz bebekler 🥰
Zinnureyn 🛁🚿 Kulağına ve ağzına su gitmesin çok dikkat et kuzum ☺️ Bide uzun uzunnn yıkamayın.. En hızlı şekilde yıkayıp, kremleyip giydir insaAllah üşütmesin 💛🤱🏻
LeylLiman Zinnureyn İnşallah 🤲🏻🤲🏻💕 Odaya elektirkli ısıtıcı getirip yıkayacağız bakalım artık 9 gün oldu pis pis duruyo benim oğlan 😀
Irmakprensesinannesi LeylLiman kulağına su getirmeyin ve kafasını en son yıkayın (kafası yıkadıktan sonra hemn çıkartın çünkü çabuk usuyorlar)
snowflake LeylLiman havlun yumuşacık olsun silerken cani acımasın 😍 birde annesi sakın telaş yapma ben genzine burnuna şu kaçacak diye çok korkmuştum annem le komşumuz yikattim benim kızım uyumuştu yıkanırken 😂
LeylLiman Happydef Tamam çok teşekkür ederim peki şey göbeği için dikkat etmem gereken bir şey var mı ?
Bircicekkiz LeylLiman ne aç ne tok olucak çünkü açlıktan ağlar bu defa. Şişecek kadar doyarsa kusar 😌
Bircicekkiz LeylLiman bişey olmaz o zaman canım zaten 3 gün geçmiş düşeli, bizim doktorumuz demişti düşsün 2-3 gün sonra yıkayın bişey olmaz demişti olmadı şükür