ilkanne27 Hanımlar diyarbakir da 1 yaş çekimi yaptırdığınız memnun kaldığınız bir yer var mı 3 ay sonra kızım 1 yaşına girecek inşallah fotoğraf çekimi yapmak istiyorum ama kafama uyan bir yer bulamadım yardımcı olur musunuz
Deletedmom626372 ilkanne27 farklı şehirdeyim ama çekim 10-11 aylıkken yapılıyor canım bilgin olsun geciktirme ☺️
Lilav21 ilkanne27 Deniz hanımda yaptırmıştım çok memnun kaldım 🌸 instagram hesabı denizevinirdemphotograpy
Yengecanasii ilkanne27 merhaba instgram hesabı pamuk fotoğraf birde seymaakpinar fotoğraf var bakabilirsiniz
Hulya99999 Merhaba bende 1 yaş çekim araştırıyorum. Slakaplanfotoğraftan bilgi aldım. Şeyma Akpınardanda bilgi alıp ikisi arasında karar vermek istiyorum ilkanne27
ilkanne27 Lilav21 maalesef deniz hanim stüdyo kiralamayacakmis bahara kadar yoksa bir arkadaşımda onu önermişti
ilkanne27 Hulya99999 Şeyma Akpınar daha fazla fiyat veriyor sıla ya göre ama ben hala karar veremedim siz verdiniz mi bebeğiniz kız mı erkek mi
Hulya99999 Kız bebek Şeyma hanımın daha fazla fiyat vereceğini tahmin etmiştim sormadım daha ama kız bebek tam karar vermedim sılada @ilkanne27
ilkanne27 Hulya99999 en uygun pamuk fotoğraf verdi ama çekimlerine bakınca çok sevemedim benimde kızım biran önce karar verip diğer ay fotoğraf çekimini yapmam lazım mart 11 doğumlu çünkü ama karar veremiyorum
ilkanne27 Hulya99999 seyma 3 konsept 750 sıla 550 pamuk da 350 fiyat verdi 3 konsept ve 1 alie çekimi için
ilkanne27 Hulya99999 şeyin ceylan diye bir tane daha buldum oda 4 konsept e 400 dedi 15 tane falan da çıktı veriyor istersen birde ona bak