Nhlks Merhaba sevgili anneler🌸 Bebeğim 3 aylık,gözü çapaklanıyor sürekli. Doktorumuz fizyolojik serumla silin dedi. Sizin şunu yaptım geçti dediğiniz birşey var mı? Ve ne zamana kadar devam ediyor illa operasyon gerekli olur mu🙁
Reyna Nhlks mikrop kapmıştır benim oğluma da oldu bir kere netira göz damlası vermişti doktor 3 günde geçti ama büyüktü benim oğlum siz bir doktora götürün görsün oda damla verir belki
sanis61 Nhlks doktor kaynatılmış ılıtılmış su ve pamuk ile günde 4 veya 5 kere sil temiz tut geçer dedi yaptım ve geçti 🤲🏻🥰
LinaniL Nhlks birimde doğumdan 3,5 aylık olana kadar vardı doktor temiz tut pamuk ve ılık suyla temizle serçe parmağınla göz pınarlarını bir kaç saniye uyar dedi bastırmadan ve geçti çok şükür sütle silme süt protein kaynaklı olduğu için enfeksiyon olasılığını arttırıyor geçer endişelenme :)
Nhlks LinaniL Evet malesef sütle temizledim bir kaç kez başka kişilerin tavsiyelerine uyarak. Suyla temizlicem bundan sonra. Teşekkür ederim🙏
abeku Kaynamis suyla islattigim pamukla gunde 3 kere tek hareketle sildim 1 haftada gecti daha cok silseydim daha hizli gecerdi..
Deletedmom_61 Nhlks kuzum bende gözyaşı kanalları tikanmtir dedi masaj yaptım internetten izleyin o gün geçti çapaklanma deneyin isterseniz
Child41 Nhlks benim bebeğim de de vardı. Ilık suyla temızlıyordum gecmedi. Doktor ilaç verdi. Birde göz yaşı kanalları tıkalı olabilir masaj yap dedi. Sizde masaj deneyebilirsiniz
Hayalperest_07 Nhlks bizimde vardı damla kullandım Bi göz iyileşti Bi tanesi Bi türlü geçmedi masaj yaptım sürekli masajla 10 uncu ayda anca geçti
Nhlks Ebruu67 ben de doktora soriyim damla verir mi bize de. Sadece serumla silin demişti. Teşekkür ederim🌸