Busrata Arkadaşlar oğlum 7 aylık bugünki muayenemizde doktor dil bağı olduğunu söyledi kulak burun boğaza gidip operasyon olması gerektiğini söyledi fakat korkuyorum başına gelen var mı yada böyle bi durum yaşayan
mbub Busrata korkulacak birşey değil elbetki biz anneler telaş yaparız ufak bir operasyonla hallediyorlar bebeğiniz çok rahatlayacak bir an evvel yaptırınn
Elifcik34 Busrata bizimde var çocuk cerrahına götürdük tahlil yaptı sonuçlara göre kecicek bende çok korkuyorum emebilirmi hemen acaba ek gıda almıyor
Hohomoromu Busrata Ben bi tanıdığımda duydum ameliyat oldu 3 çocuğu da operasynla halledılıyor bi sorunları yok şimdi iyiler
Busrata zurgun bizimki 7 aylık acaba kolay olur mu bizimkide kanama ağrısı falan oldu mu huzursuzluğu
Busrata Elifcik34 aynı durumdayım bende korkuyorum bide başka doktora götürücem internete dil bağı yazdığımda çizgi baya belirgin gergin gözüküyo ama bizimki öyle değil benimde kafam karıştı
zurgun Elifcik34 bayıltma yok canım ağzına bir fıs fış sıkıyor 5 dakikasonra kesiyor yarım saat sonra da emzirin diyor
mugelalmis zurgun bizimee dogdugundan beri var 2 ayligiz kimisi kestirme geciyor diyor kimisi 5 dk lik bi islem ama ben doktora gittigimde cerrah maskeyle uyuturuz biraz sonra keserim kanama olurda olmayabilirde dedi yani cok tutarsiz konustugu icin ben korktum ve istemedim baska bir doktora daha gidicem
Elifcik34 mugelalmis bana çocuk dru ilerde kestir dedi iki çocuk cerrahına gittim büyüdükçe kalınlaşır tekrar yapışabilir peltek konuşur tekrar konuşmasını öğretmek zorunda kalırsın dedi bende bi cesaret tamam dedim
zurgun mugelalmis canım benimki emmesine engeldi ve dilinin hemen ucundaydı sizinki emebiliyor mu inanın çok kolay bir işlem
mugelalmis Elifcik34 ne guzel bende cesaretliyim ama bakalim ne yapicam kendi cocuk doktorumun bursada calistigini ogrendim ona gidicem en som care yillarin doktoru artik ne derse bakalim yapicaz bana aysini soyledi koklatarak uyutma maskeyle hava veririz dedi dedim 1 aylik bebek dogrumu
Busrata Meli valla bilmiyorum ki canım bizde şaşırdık kulak burun boğaza götürücem bide bakalım o ne diyecek
Elifcik34 Busrata bence çocuk cerrahına götür hangi ildesin bilmiyorum her hastanede yokmuş galiba onlar gerek olup olmadığını söyler
aimra Ben de şurda bekliyim 🙋 Benim bebeğim de 9 buçuk aylık çocuk cerrahına mı götürmeliyim kbb'a mı? Bir de çocuklar için olan kbb mı yoksa genel mi?
Elifhfsa Canım bn kestirdim 2 aylık bebegm ama normal tam ondeydi benim bide arkda var ona amalythanede kesiyoruz dedi doktor o yüzden daha da götürmedin emmede sknti yaşarsan getir dedi smdlik emiyor bakkm sknti yaşamazsam götürmuycem
zurgun Elifhfsa arkada olanı nasıl anladınız daha doğrusu tam olarak nerede bu arada bizimki de tam dilinin ucundaydı kestik ama hep bi soru var kafamda acaba ilerde konuşmasında bi problem olur mu diye