Egemenin_Annesi 2 yas ve üstü bebe anneleri sorum size 😁 ögle uykusuna yatmayan bebek var midir acaba ya benim Egemen yatmiyorda artik 😄
susunbebekuyuyo Egemenin_Annesi yok yatmıyor 1 aydır 27 aylık kızım öğlen 1 saat yatarsa gece 1 den önce uyumuyor
Erkengelenmucizem Egemenin_Annesi bak dedikodu yok yine geldim 😀 kızım 2 yaşında canım gündüz uyuyoruz mutlaka ama sabah kalkış saatimiz en geç 8.30 öğlen de 13.30 / 14 gibi uyur mutlaka . Bebeğin sabah geç kalkiyorsa o yüzden öğlen uyumak istemiyor olabilir
susunbebekuyuyo Egemenin_Annesi bende yatırmıyorum o halde bile zaten 10u buluyor bazen uyumaması bu aylarda uyku gerilemesi yaşanıyor sanırım
Egemenin_Annesi Zelisblt aynen zelisimm aynen en az 40 dakika sallamam gerekiyor sonra aksam cok gec uyutmam gerekiyor uyumuyor yoksa bende yatirmiyorum artik
AtaVeAnnesii Egemenin_Annesi Üstte kalsın kanka benimki 1,5 yasinda öğlen uyuyor şimdilik😬 Tebii bendeeee🤪
Egemenin_Annesi susunbebekuyuyo aynen ögleden sonra 3 gibi uykusu geliyor ama ben yatirmiyorum ikindi uykusu olacagi icin aksama kadar bekliyor mecbur
Aselduhakorkmaz Egemenin_Annesi ay bu sorunu yasayan tek benim kizim saniyordum daha 24 aylik ama ne yapsam sasirdim
Zelisblt Egemenin_Annesi bnde 2 hafta kadardır uyutmuyorum artık hele gündüz uyudu mu artık gece uyutamıyorum ve sık sık kalkar. Gündüz uyumayınca akşamları nasıl yorgun düşüyorsa bir köşede uyumuş oluyor 😁😁
susunbebekuyuyo Egemenin_Annesi geçici bir durumdur inşallah gerçi onlarada hak veriyorum enerjilerini atamıyorlar evde bu sebeple öğlen uyumuyorlar
Egemenin_Annesi Zelisblt kac aylikti seninki 😁 bende bir aydir falan uyutmuyorum ya bacaklarimda derman kalmadi zaten😂
BuseveMinigi Egemenin_Annesi 4 yaşına kadar yatırılmasının önerildiğini biliyorum. Benim oğlum 2019 Eylül doğumlu. Hala yatıyor. Hatta yatmazsa akşama doğru çıldırmaya başlıyor 😆
Egemenin_Annesi BuseveMinigi valla bende biliyorumda olmadi mi olmuyor 😂 öglen cok zor uyuyor en az 40 dakika sallamam gerekiyor uyudu diyelim gece cok gec yatiyor sonra olmuyor yani 3-4den sonra uyumak istiyor ikindi uyukusu zararli oldugu icin yatirmiyorum haliyle
Mini_ka Egemenin_Annesi yatırmasam niye yatirmadin demez 🤪 uyku saati diyorum hayır olamaz diyor 29.ncu ay bambaşka bi aymis😂 uyumadigindada gece uykusuna kadar vizikliyor