Nidabayar Kızlar kızım 13 aylık sürekli terliyo doğduğundan beri vardı büyüdükçe duzelir dedim ama maalesef bı değişiklik olmadı terleyen bebek iyidir tamam diyorum ama hemen hasta oluyor kalında giydirmiyorum başına gelen var mi yada duyupda bı bilgisi olan
EsraArslan4525 Nidabayar doktor bize ya genetik yada alerjiden dolayi olabilir dedi belirli bi zamana kadar bilemezmişiz
Aynur51 Nidabayar benimde kızım 5 buçuk aylık 2 aydır özellikle kafası çok terliyor .emerken aşırı oluyor .sırtına aynı şekilde.doktorumuza söyledim alerjik yapıdaki Bi çocuk dedi .6.aydan sonra daha çok artacak dedi .2 ay üst üst hasta oldu.gece sırtını değişiyorum kalın giydirmesen bile terler .benim 9 yaşında oğlum astım hastası bebeklikten beri çok çekiyorum terden.abiye çekmiş kızımda maalesef
Gnssn Kuzenimin ve gorumcemin çocuklari oyle bebekliğinden beri hep terler 6-8 yasindalar hala aynı. Sıkı takip etmek gerekiyor kuzenim sürekli üstünü değiştirir ama gorumcem çok ilgilenmez çocuk koşar zıplar su gibi olur ve sürekli hasta